Nie wiem dokladnie kiedy to bylo. Bo nie przypominam sobie, zebys mnie kiedys bil

Moze poprostu sharujesz?
Robienie kasy w ten sposob to mi akurat wisi, bo staram sie nie byc chamski w stosunku do tych, ktorzy nie sa dla mnie chamscy.
To fake "blz free items" bylo dla przykladu... Jak chcesz to znajdz sobie moj post i przeczytaj uwaznie jeszcze raz, dobrze?

I przestan mowic juz to swoje "stfu" bo na 5 waszych postow w 4 znajduje sie to slowo -,-', a glupio sie tak powtarzac...
To jest zalosne jezeli sobie robisz PA a potem zaslaniasz sie swoimi kolegami. Ktos tu wspomnial o radzeniu sobie na pvp. Ciekawe jakbys sobie radzil gdyby Twoi "kumple" odwrocili sie od Ciebie i musialbys radzic sobie sam... Hmmmm...
Ty nie umiesz robic PA... Ty tylko jestes taki kozak jak Slesz Kju jest online, ale sam bys qpe zrobil

. Ja wynioslem sie z seleny bo nie chcialem sie zaslaniac innymi przed takimi jak Wy.
Jezeli chodzi Ci o to, kiedy bil mnie noobchar Roxiara, Scroop i Edix Duna... Nie widzialem tam wtedy Ciebie ^.-. A szkoda bylo mi dawac im BoHy ktore sobie kupilem tego samego dnia tak wiec gralem na zwloke. Mogli mnie zabic wiele razy ale jakos jakby...sie bali..?
Btw, sprecyzuj co to jest "35 noob".
@topic: jak sie zmienia ekran startowy do tibii?