Zobacz pojedynczy post
stary 03-05-2006, 00:24   #179
=Midnight=
Użytkownik Forum

=Midnight='s Avatar

Data dołączenia: 27 01 2006

Domyślny

Dawno tu nie zagladalem bo dzialalem na Rooku Azury, ale nie moge sie powstrzymac zeby nie zjechac Maverica... Bys sie chlopie zdziwil, gdybys wiedzial ile juz odkrylismy z chlopakami. I nawet jesli quest jest zamkniety, to wskazowki do niego zostaly. I jesli na przyklad dojde wkoncu do Mino Maga, a jak klikne na skrzynke w final roomie i powie mi ze nie moge miec Spike Sworda bo quest jest zamkniety, to i tak bede sie cieszyl ze udalo mi sie rozwiazac ta zagadke, bo, jeszcze raz ci powtarzam, QUEST MOZE BYC ZAMKNIETY, ALE WSKAZOWKI DO NIEGO JESZCZE ISTNIEJA. Pewnie teraz zapytasz sie, co takiego ciekawego wiem, i ze jak nie powiem na forum, to bedzie to swiadczylo o tym, ze wkrecam. Ale zastanow sie, po co mam mowic wszystkim ludziom, w tym kretynom takim jak ty, jak dojsc do SS'a (chociaz tego narazie jeszcze niewiem, ale wiem duzo innych ciekawych rzeczy, ktore jakos sa ze soba powiazane). Przeciez gdybym mowil, to kazdy by latal z SSem po Rooku. I pomysl chwile, wysil sie, dlaczego Sunrise mowi "IGNORING PRIVATE MESSAGING" jak chcesz cos do niego napisac zwiazanego z Rare'ami, i dlaczego ludzie mowia, ze ma Brass Arma itd. itp. Bo jesli powie to to juz nie bedzie rare!!! Ale oczywiscie ty wolisz wszystkich krytykowac i wyzywac n00bow i pisac "omg omg omfg n@p plax ban him, stjupid chat a nie forum miuashdushadusahsudhau hrhhrh!!!!111". Lepiej klepac biedne krasnoludy na Mainie prawda??

Pozdro, Eqq