Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szkodi
dla Twojej informacji misiu - Keji wylizuje mi sreberka i w ten sposob gra w spokoju  Poza tym znam go dobre nascie miesiecy i to nie tylko z Galany. Mi no nup plix.
Nowe info - splacili sie Blooc, stara jaga, egeenetoo, tom-rek, Demiphant (choc nie calkowicie), splaca sie Bon Devil.
|
taaa, slyszalem o tym, i ze jeszcze moze paruu bedzie chcialo, troche mnie to dziwi, ale w sumie nie dziwie sie ze nie chcieli takich lev porzucac. tez by mi bylo szkoda na takim lev.
szkodi co do tego ass lickingu co wyzej, ehh, tak sie skalda, ze zobacz, takie rzeczy jak wyzej pisza tylko ludzie co maja napisane "friend to rahilli" albo protected by~. dla ciebie to normalne? co z tego ile go znasz? ja znam ludzi co z toba grali i to na kilku serwach, znaja cie tez grubo ponad rok, i jakos nie maja takich wspanialych opinii o tobie. jak widze ile osob biega z napisem ze protecta maja przez ciebie i perma, to mi ich szkoda, ze nie potrafia grac sami, bez chowania sie za kumplami, nie ma sie co dziwic ze wiekszosc z nich nic nie osiagnie. a tak to tylko biegaja i cwaniakuja.