Temat: Serwer Celesta thread
Zobacz pojedynczy post
stary 03-05-2006, 12:14   #6610
Ka sia czek
Użytkownik Forum

Ka sia czek's Avatar

Data dołączenia: 07 03 2005
Lokacja: Wrocław

Stan: Początkujący
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 77
Skille: 83/80
Poziom mag.: 7
Ka sia czek ma numer GG 1592839
Domyślny

Natka no popatrz ... a wiekszosc normalnych ludzi w wieku 17 lat juz wie ze "ksiazki po okladce nieoceniamy"
Jak i ze nieladnie smiac sie z czyjegos wygladu ... bo niemial on na to wplywu itp itd ...

Ale skoro dla ciebie wyglad w wieku 17 lat jest wyznacznikiem do oceny czlowieka to brawo Twoj post pewnie juz nie raz byl reportowany ale co mi tam zrobie to jeszcze raz =].

A Thri sie mam nadzieje nieprzejmoje ;> bo jak na 14 lat to mimo ze ma swoje odchyly "wyglada" mi na bardziej normalnego -.- :|

I jeszcze ten sliczny avatar z lisciem trawy ... co to ma nam pokazac ? ze jarasz ? No brawo !! symbolizowac okres bunty przeciwko systemowi i calej reszcie jaki przechodzisz ? no znow brawo !! Czy to moze tylko taki szpan ? patrzcie na mnie jestem fajny ! mam za avatar trawe !! jestem fajny fajny fajny !! jaram trawe !! jestem fajny ? :O

PS. Qubus niegniewaj sie ;*

Edit:
Gdizs dalej ktos wpakowal zdjecia natki -.- no i brawo Jarajacy trawe napinajacy sie leszczyk ? :d Ahh ten miesien mnie wzroszyl jaki napiety i "wielki" -.- ;d
Btw polecam jakis tonic do twarzy + olejek na tradzik (z oriflame bardzo dobry )
Btw again ;] moze tak sie wzial za cwiczenie swojego watlego cielska ze postanowil sie sterydami napompowac ;] a to troszeczke obiza wartosc intelektualna czlowieka .

Ostatnio edytowany przez Ka sia czek - 04-05-2006 o 07:45.
Ka sia czek jest offline   Odpowiedz z Cytatem