Natka no popatrz ... a wiekszosc normalnych ludzi w wieku 17 lat juz wie ze "ksiazki po okladce nieoceniamy"
Jak i ze nieladnie smiac sie z czyjegos wygladu ... bo niemial on na to wplywu itp itd ...
Ale skoro dla ciebie wyglad w wieku 17 lat jest wyznacznikiem do oceny czlowieka to brawo

Twoj post pewnie juz nie raz byl reportowany ale co mi tam zrobie to jeszcze raz =].
A Thri sie mam nadzieje nieprzejmoje ;> bo jak na 14 lat to mimo ze ma swoje odchyly "wyglada" mi na bardziej normalnego -.- :|
I jeszcze ten sliczny avatar z lisciem trawy ... co to ma nam pokazac ? ze jarasz ? No brawo !! symbolizowac okres bunty przeciwko systemowi i calej reszcie jaki przechodzisz ? no znow brawo !! Czy to moze tylko taki szpan ? patrzcie na mnie jestem fajny ! mam za avatar trawe !! jestem fajny fajny fajny !! jaram trawe !! jestem fajny ? :O
PS. Qubus niegniewaj sie ;*
Edit:
Gdizs dalej ktos wpakowal zdjecia natki -.- no i brawo

Jarajacy trawe napinajacy sie leszczyk ? :d Ahh ten miesien mnie wzroszyl jaki napiety i "wielki" -.- ;d
Btw polecam jakis tonic do twarzy + olejek na tradzik (z oriflame bardzo dobry

)
Btw again ;] moze tak sie wzial za cwiczenie swojego watlego cielska ze postanowil sie sterydami napompowac ;] a to troszeczke obiza wartosc intelektualna czlowieka

.