Zobacz pojedynczy post
stary 03-05-2006, 16:34   #86
Duch Niespokojny
Moderator

Duch Niespokojny's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2005

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez emilok
daj mi dowod ze sie da, ja ci daje dowod ze sie nieda, nikt jeszcze tego niedokonal, to jest dowod ze sie nieda tego zrobic, podaj mi jakikolwiek dowod ze to jest mozliwe, nie ze bylo mozliwe x lat temu, ale ze jest mozliwe tu i teraz
"Wszyscy wiedzą, że czegoś się nie da zrobić. A potem przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da i on właśnie to robi"
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez del toro
Jak do niego piszesz np. magic longsword to mówi że nie masz odpowiedniego surowca "lil one"
Wydaje mi się, że raczej niesłusznie uważacie, że chodzi właśnie o jakiś surowiec. Cyklop używa słowa "trade", czyli handlować/wymieniać, a więc równie dobrze może to być jakakolwiek rzecz, która się mu spodoba. Miałem zamiar kiedyś pójść do niego z pluszowym misiem i zaproponowac wymianę za warlord sworda, ale Sir Saneris rozwiał moje nadzieje. Z drugiej strony jednak, jednooki mówi też dużo o róznych rodzajach metalu. Chyba nie gada tak bez potrzeby (choć może robi tak dla "zmylenia przeciwnika"), więc można wywnioskować, że chodzi mu o przedmioty wykonane z odpowiedniego materiału.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bogdan1990
Skoro tak wielu z was mówi że tego questa już "NiMa" to może zrobilibyśmy jakiegoś posta do cipów żeby albo skasowali cyca albo żeby zrobili jakiegoś innego questa związanego z spoconym....
Cipy i tak zrobią, co chca, bo w niewiele ich obchodzi zdanie graczy.

Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 03-05-2006 o 16:37.
Duch Niespokojny jest offline   Odpowiedz z Cytatem