Temat: Faq
Zobacz pojedynczy post
stary 03-05-2006, 17:44   #438
Krum
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 04 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cho'sen
Profesja: Paladin
Świat: Askara
Krum ma numer GG 7288631
Domyślny

@Pakulos

Akurat z rózczki Wand of Vortex mozesz zadac obrazenia od 7-13 ... Przeciez masz dzial "rózczki" i tam ci wszystko pisze zasieg itp ...

@up "kupowanie czarów i robienie runek"

Czary mozna kupowac w carlin , thais , venore ( nie wiem czy w kazz tez).
Przypuscmy ja mieszkam w ab ( tam mam depo ale zarejestrowany jestem w Carlin) chce kupic czar "exura vita" , ide do Carlin do gildi Sorcererów (jestem sorciem) i wchdoze na 1 pietro i mówie
-Hi
-ultimate healing
-yes
, albo
-Hi
-spell
-20
i NPC pokazuje ci dostepne czary na 20 poziomie. I tyle.
Robienie runek
Zeby zrobic runke przypuscmy lmm musisz kupic czar. Na czar lmm potrzebny nam jest 15lvl. Przychodzisz do NPC na pietrze i mówisz:
-Hi
-Light magic missile
-yes
I oto mamy czar lmm. Teraz musisz poczekac na odpowiednia ilosc many ( w tym wypadku jest to 120 mp) i gdy maamy juz 120 many wkladamy blanka do reki ( czyli zdejmujemy tarcze lub roczke , miecz itp. ) i wypowiadamy zaklecie : Adori. Blank zamienia sie w zielona rune.
16:53 You see a spell rune. It's an "adori"-spell (5x).It weighs 1.20 oz.
I po sprawie. Podobnie jest z innymi czarami runnicznymi , tyle ze trzeba wiedziec ile many ono bierze i który trzeba miec poziom aby go wykupic i uzyc. W tym wypadku trzeba wejsc na dział "Czary maga/druida".
A i zapomnialem czary kosztuja ^^

Mam nadzieje ze wytłumaczylem : P
Krum jest offline