Zobacz pojedynczy post
stary 03-05-2006, 18:24   #266
Krum
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 04 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cho'sen
Profesja: Paladin
Świat: Askara
Krum ma numer GG 7288631
Domyślny program?

Hmmm , mój kolega mówi ze jego kuzyn ma taki program , ze jezeli zna kogos ip to mu sie moze wlamac na komputer i wszystkie hasla odszyfrowac. Chwali sie ze zarobil w hu* kasy na tym hakowaniu i ze ten program kosztowal 100zl i ze go kupil na allegro . Co o tym myslec? Czy to prawda? Jezeli tak to hamskie takie cos nie ze ci gosc wlamuje sie na kompa.Przypuscmy masz konto bankowe i co? Gosc ci sie wlamuje i ma kase... Lol nie? Jak tak sie nad tym zastanawiam to nie wiem co o tym myslec. Czy sie go bać ze mi moze shakowac konto czy go wysmiac ze takie cos muwi, ale ja wole byc ostrozny.
I tak nie podaje nikomu nic ani nie wchodze na nic.
Dawno temu malem tak (jeszcze to byla moja 1 postac) ze gralem sobie spokojnie. Przenioslem sie na inny serv i po paru tygodniach patrze na tamta postac i dupa, haknieta. Ale nie wiem czy ktos to zrobily czy to taka przyczyna ze kiedys podalem kolezance z tibi passy bo muwila ze jej sie nudzi ale nic grala sobie spokojnie passow nie zmieniala i przestala nia grac. Ja znowu zaczolem nia grac i pozniej nagle hack x| Mozna sie wnerwic na takeigo hakera. Jakby normalnie nie mogli grac uczciwie. Maja duzo to chca wiecej , wiecej i WIECEJ ...
Krum jest offline   Odpowiedz z Cytatem