Zobacz pojedynczy post
stary 03-05-2006, 18:53   #11
Grue
Użytkownik Forum

Grue's Avatar

Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje

Grue ma numer GG 8009267
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matek
Pracujac po okolo 10h dziennie przed monitorem moge powiedziec, ze LCD sa stokrotnie lepsze niz CRT. Z prostej przyczyny: nie mecza oczu.

Wprowadzasz tez w blad satwierdzajac, ze mozna ich uzywac w jednej rozdzielcosci. Kto ci takich bajek naopowiadal?

Smuza? Ja na swoim mam obraz doskonaly - mucha nie siada.

Martwe pixele - a znasz termin gwarancja?
Tez męczą oczy Mozna w wielu uzywać rozdzielczościach, ale inne rozdzielczosci niz ta standardowa, sa o wieeeeeeele gorsze niz standard. Martwe piXele - co z tego, że gwarancja jak i tak w nowym beda? Pozatym gwarancja sie kiedys skonczy. Jak nie widzisz smuzenia to wspolczuje, zapewne powinnes isc do okulisty po okulary :| W ogole cała technologia LCD (jesli chodzi o monitory, bo do TV jakos sie nadaje) to wielka pomyłka. Ale skoro narobili tyle monitorów to musza je wylansować i sprzedać... Zreszta wasza kasa, wasze oczy, wasze zycie. Mi szkoda by było kasy na LCD
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>

-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska --
www.eclipse.net.pl

Grue jest offline   Odpowiedz z Cytatem