Zobacz pojedynczy post
stary 03-05-2006, 19:38   #292
Morgaroth
Użytkownik Forum

Morgaroth's Avatar

Data dołączenia: 03 05 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Problem Pandoria (Aktualizacja)

1. Polacy , Szwedzi , Brazylijczycy i inni , o których szkoda mówić ;p
2. Polacy to ogólnie 1/3 populacji pandorii...
3. Ceny były bardzo małeee , ale podobno dziś weszła jakaś rewolucja cenowa i wszystko podrożało , ale nie wydaje mi się , żeby to długo trwało... ( W starych cenach steel bootsy kosztowały ok. 70-80k)
4. Szwedzi rządzą serwerem , mimo to , że jest kilku Polaków high-lvli. Ogólnie serwer jest wielkim koszmarem... Bez przyjaciół nie warto tu grać , ale nawet najlepszy przyjaciel jest wstanie wbić ci nóż w plecy.
5. Wg. mnie najlepsze miasto to Ab. Nigdy nie wybierać Venore ! Panuje tam król PK Rabus Marius , a o dziwo ma 15 lvl... Większość ludzi ugina przed nim kolano... Oprócz tego na Pandori jest mnóstwo afer i wojen...
6. Na rooku można spotkać ciekawych ludzi. Większość rookstayerów to życzliwi Polacy. Oczywiście nie zabraknie thiefów czekających na twoją wpadkę. Zwykle nie ma tam wielu ludzi.
7. Świat dla ludzi o mocnych nerwach. Nie polecam ludziom zaczynającym gre. Mimo to , że średnio raz na miesiąc łapie hunta to kocham ten serwer ;]. Wystarczy tylko trafić na miłych ludzi. Co do gildi to nawet newbe mogą się do jakiejś załapać i pod tym względem Pandoria ma u mnie plusa.
Morgaroth jest offline   Odpowiedz z Cytatem