Zobacz pojedynczy post
stary 04-05-2006, 00:42   #463
Sir Gothreck
Guest

Domyślny Power Abusing :)

Ja na 75lvlu kupiłem 80bp manasow i poszedłem z blokerem na noc na hydry.
O godzinie 3 w nocy miałem już 20% do 77lvla i 60mlvl. Zaraz po tym, jak nabiłem mlvl wpadł na resp Ciroc, 105lvl MS i zapytał ile jeszcze będę siedział.
Odpowiedziałem, że jeszcze parę godzin. Ciroc bez słowa zaczął mnie lać.
Straciłem 200k expa, mlvl, blessy, c-legi, bohy i około 50k w runach i manasach (wtedy jeszcze nie miałem aola), po zapytaniu Ciroca za co mnie zabił dowiedziałem się, że to "jego resp", i mam się tam nigdy więcej nie pokazywać.
Już miałem usunąć chara, ale pomyślałem, że jest jeszcze wiele innych miejsc do expienia.
Następnego dnia nie wychodziłem z pz jak Ciroc był online, ale jak się wylogował, to napisał do mnie qmpel, 80lvl knight, że chciałby iść na DLe.
Poszliśmy na spawn koło Ankrahmun, po zabiciu dwóch DLi patrzę na VIP listę, Ciroc online. Szybko wpisuje "Exiva "Ciroc " i czytam "Ciroc is below you.".
No i kolejny dead. Strata: 200k expa, aol, blessy. Jak się później okazało padłem za to, że jestem Polakiem i za szybko expie.
To oczywiste, że qmpel mnie wtedy sprzedał. Teraz czekając na to, aż sprawa przycichnie zacząłem grać na Xerenie.
W sumie straciłem 400k expa, 250k kasy i cały mlvl. I po takich akcjach odechciewa się grać.
  Odpowiedz z Cytatem