Zobacz pojedynczy post
stary 04-05-2006, 10:10   #61
Kensai
Użytkownik Forum

Kensai's Avatar

Data dołączenia: 04 04 2005
Lokacja: Włocławek

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Siema
Poziom: 82
Skille: W kurwe
Poziom mag.: OI
Kensai ma numer GG 2882566
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Resthin
Czlowieku czy ty wiesz co to honor ? Odpowiesz mi ze tak, ale prawdą jest ze nie masz pojecia czym jest honor, lizesz dupe kazdemu czlonkowi Np. Zrob sobie topic na tibia.com Am I an asslicker ? To zoabczysz co sadzi reszta Saphiry, jak juz mowilem nawet jak by cie zabil ktos z Np po raz kolejny, i co prawda puzniej " przeprosil " , bo nie powiedziales nic o tym ze Gorfin oddal ci loota. Przyjol bys to ze stojickim spokojem, bo wkoncu to sa twoji kumple ... Nie wiem co cie tak oslepia, ze nie widzisz jak glupio czynisz. Zrob pg do 60 lv to zrozumiesz.
Zacznijmy od tego czy Ty wiesz co to jest honor? Odpowiesz mi ze tak,ale prawdą jest ze nie masz pojecia czym jest honor, lizesz dupe kazdemu na tym forum, Zrób sobie topic na tibia.pl "Czy jak jade innym na forum i udaje honorowego gracza to podnosze swój wizerunek w Waszych oczach?" To jego postać, jego wybory, jego problemy, jego sprawa czy zakłada kolejne tematy. Ale jednej sprawy nie rozumiem, kim TY jesteś zeby go oceniać? o.O Jakimś mentorem czy guru? A moze uważasz się za zaje*iście honorowego gracza? ;o No dobra, powiedzmy ze nim jesteś... Ale chwila przeciez "honorowi gracze" mają odwage przyznać sie do tego kim sa, a nie udają kozaków i "honor pro" na forum, gdzie nie mozna sie dowiedziec kim są... A udawanie "Honorowego" na forum i takie pierd*lenie tylko po to zeby pokazać innym, ze ma sie swoje "zasady i reguły" ,kiedy podczas gry masz ten swoj "honor" głeboko w dupie, napewno nie jest Honorowym zachowaniem

Ostatnio edytowany przez Kensai - 04-05-2006 o 10:12.
Kensai jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.