Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Resthin
Czlowieku czy ty wiesz co to honor ? Odpowiesz mi ze tak, ale prawdą jest ze nie masz pojecia czym jest honor, lizesz dupe kazdemu czlonkowi Np. Zrob sobie topic na tibia.com Am I an asslicker ? To zoabczysz co sadzi reszta Saphiry, jak juz mowilem nawet jak by cie zabil ktos z Np po raz kolejny, i co prawda puzniej " przeprosil " , bo nie powiedziales nic o tym ze Gorfin oddal ci loota. Przyjol bys to ze stojickim spokojem, bo wkoncu to sa twoji kumple ... Nie wiem co cie tak oslepia, ze nie widzisz jak glupio czynisz. Zrob pg do 60 lv to zrozumiesz.
|
Dobra ziom skoro jesteś taki cwaniak to powiedz kim jestś, taki honorowy ziom, było by niehonorowo gdybyś spękał.
Po drugie nie jestem ass~ poprostu jestem wdzieczny ziomkom z np i mam donich szacunek bo niezostawili Sh i Corlleone family gdy Bip zarekrutował Nazg~,Lootara i reszte z thw, jestem wdziecznym im za pomoc....
Po 3 a co mam flugac na Nazrgela, za to że mnie trapnoł, zabuliłem C arma a następnego dnia powiedział że źle postąpił i mi oddał-.- za to mam teraz flugać na np? A gorfion mnie zajebał bo miał powód tylko Viosh~ nietrawie bo niemiał powodu...Shonne ma swój świat i bogu niech będą dzięki...
Jesteś jakimś old ziomem z draco który nażeka? taki co miał słabe pvp i go wyjeb~? Gadafi?....Master mac? przyznaj sie kim jesteś.