Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil
ech..
-z dwureczna bronia na elfach nie expi sie szybciej ( gdzie indziej moze tak, ale na elfach _NIE_ ).
-z dwureczna bronia znacznie szybciej schodza uhy.
-przy odrobinie rozeznania w terenie i niezlym eq mozna spokojnie robic 2-3k expa na 1 uhu ( co jest chyba najlepszym wynikiem wsrod expowisk 20+k/h expa ), co zazwyczaj zwraca sie ( przynajmniej mi sie zwracalo praktycznie zawsze ) z lootu ( luki wbrew pozorom wypadaja dosc czesto ).
-skille na EF zaczynaja sie od 65/65, wieksze nie sa potrzebne z prostego powodu: scouty zwykle atakuja 2x na ture, elfy im jeszcze pomagaja, wynika z tego ze 2 scouty + 2 elfy ( czyli standardowa paczka ) naszpikuja nas strzalami niezaleznie od skillow ( ile atakow naraz mozna blokowac kazdy wie ).
-expic mozna zaczynac, gdy spokojnie mozna dogonic scouta na dystansie 1/2 ekranu ( czyli ok. 25-30 level ). Ja zaczynalem na 22 lev z bohami i bylo fajnie.
-nie mialem okazji expic tam teraz, gdy exury mozna uzywac 4x czesciej, logiczne ze wyjdzie jeszcze taniej i przewaga EF nad guardami, mint i pohem jeszcze sie powiekszy.
|
Tak sie sklada, ze mam teraz rycka na 22 lvlu z bohami.. Sprzecik mam ogolnie dobry. Jako ze zaczynales tam tak samo to czy ciezko tam jest majac tak stosunkowo mala ilosc hp? Bo planowalem pojsc na guardy z lancka i kolega ktory by mi tylko blokowal.. Ale skoro sie zwracaja koszty uhow na elfach to bardziej sie oplaca na elfach. Pytam sie bo nigdy tam nie expilem i nie wiem czy nie bedzie zbyt goraco

Ah.. i od kiedy bede mogl zaczac tam bic arkany?