Nie kłóćcie się, jakie miasto "rox" a jakie "sux". A jak ktoś chce się chwalić wyczynami swojego miasta, to niech sam zacznie grać i wbije level, żeby ktoś inny mógł się nim chwalić. Co do całej kłótni o Olecku/3mieście itp, to moim zdaniem najlepszy gracz, nie zawsze znaczy "gracz z najwyższym levlem". Zawsze znajdzie się w danej miejscowości ktoś z dużym i z małym levelem. I nie musi to być ogromne miasto. Maleńkie mieściny też mają swoje wysokie levele... Słyszał ktoś kiedyś o Budzyniu/Chodzieży ? 2 maleńkie miejscowości pod Poznaniem - a kto tam gra ? Już piszę -
Semiramida
Oura
Kalafior
Dogixeh
Lebioda
Lethal Swordman
Piuras
Kaktus Hunter
Mikesz
Andrew from Rohan
Jonus
Szopen
Sir Tomiak
Tien Sharpshooter
Asior
Bembiczek
To, że wypisałem tych powyżej nie świadczy, że uważam to miasto za jakieś boskie etc. Ja sam mam maleńki level (nie patrzcie na ten w moich danych - tym już nie gram), ale sukcesywnie go zwiększam i udoskonalam moją postać, nie chwaląc przy tym mojej miejscowości, ani żadnej innej. Ktoś kilkanaście postów wcześniej miał rację - patrzcie przez pryzmat narodowości, nie miejscowości. BTW, ktoś, komu zależy, powinien otworzyć nowy temat i tam ew. pisać statystyki swojej miejscowości, a napewno dużo osób będzie tam pisać =) Lets make our Tibia world the better place to be!
|