Poison Dagger?
Sell na rooko = 150k tu edytuje bo instynkt zapropnował 150k
Sell na mainie = 5gp-10gp
Sell na Allegro = 9000zł-9200zł
Wydaje mi się że rozwiałem wasze wątpliwości. Ja jednak pamiętam kiedyś ten pamiętny dzień na bearoom. Miałem chyba 6lvl byłem piętro nad bearoomem. Wyszły 3 osoby z dołu. Jeden ubrany na czarno krzyczał POISON DAGGER I'M ROOK KING (czy jakoś tak) a drugi ziomek szedl za nim i sie darł JA GO UBIŁEM MASZ HUNTA (jakoś tak). Ten dzień utkwił mi w pamięci bo wtedy dedłem na orcu bo mnie blokneły ziomki. Byłem wtedy newbie - to jakieś 2 lata temu. Niewiedziałem że poison ma taką wartość (wtedy pokłóciłem sie z kolegą o jacket więc wierzcie mi byłem takim newbie ze teraz sie z tego śmieje) i myślałme ze poison to jakaś trucizna czy coś i koledzy mi mówili że to coś jest bardzo drogie. Niezwróciłem na to uwagi i sobie poszłem (dedłem oczywiście). Lecz niepokazał mi tego na trade więc niemam dowodów. Może nawet oni zrobili we 2 taki cyrk specjalnie? Niewiem i żałuje że niepoprosiłem go o trade

. Możecie zignorować tą historyjkę bo niemam dowodów więc...
LUDZIEEE!!!
''A ja mam ps na rooko'' - tylko że wstydzę się pokazać?
''Heh śmiesznie by było gdyby jakiś newbie wyszedł z nim na maina'' - to by była obraza dla całej społeczności Tibijskiej -.-
''Na rooko mozna sellnąć ps za 500gp-800gp , nieźle co?'' - gdybyś go tak sprzedał to... niechce mówić
POWTARZAM: a) Masz ps? POKAŻ!!!
b) Chcesz sprzedać za 1K? KUPIĘ!!!
POISON DAGGERA MOŻNA SPRZEDAĆ NA ROOKO NIE ZA 2K-3K TYLKO ZA 150K!!! (ale to zależy od świata też)
Pomyślcie ktoś ma ps. SELLNIE NA RL JAKIEMUŚ BOGACZOWI ZA 100.000zł!!!