Chciałem się spytać czy ktoś wie coś o skale obok tratwy Amber? Tam w prawo i takie przejście ''na ukos''. Opowiem wam cos. Właśnie szedłem sobie na rybki i pomyślałem że tma obok tratwy AMber jest dużo wody. Na tratwie nic niebrało. Poszedłem obok. Patrzę - wysoka skała. Na początku wydawało mi się że skała (to było takie kamienne wzniesienie jak naprzykład sie wychodzi z miasta i sie idzie ciągle prosto to sie spotyka taką skałe tam są takie głazy i kwiatki.) No to myśle sobie że zmienia się perspektywa widzenia. Jak ktoś nie rozumie to niech obejdzie sobie naprzykład wieże orków - zależy na jakiej się kratce ustanie to sie widzi wieże ze środka wieże z zewnątrz wieże na ''patrerze''. No to sobie idę tak myśląc i... widzę że tu niema żadnej skały!!! Tylko te głazy co były na górze są na równi z ziemią i to wszyskto wyglądało tak jakby ta skała ''zapadła'' się pod ziemię. Było widać że tu kiedyś byo wzniesienie bo było wszystko na równi z trawą ale przeciez na górze skała jest siwa a trawa zielona więc od razu widać że jest róznica. Na dodatek wokoło tego siwego placu będącego kiedyś na poziomie +1 a teraz na 0 była taka jakby spalona zółta trawa. Niech każdy na swoim świecie pójdzie tam i zobaczy to z bliska. Może u was jest tak jak wcześniej. Ale ja chodziłem do tego miejsca 3 razy po tym zjawisku i cały cza była zapadnięta. Prosze idźcie tam. Aha i jescze 1 nie pickujcie bo ja Axetox, Eqq i Jaar Drax używaliśmu kilofa. Niewiem co to narazie sprawdźcie!!!
PS: Żadne dowody nie wskazują na to że Hyacynth boi się ratów ale jest 1 - troche mało

. Otóż znalazłem księgę w której było napisane że Loui boi się królików, Amber cyklopów, minosów i orców ,a Hyacynt ratów. Na Amber i Loui są dowody wystarczy do nich powiedzieć a Hyacynth? No niewiem. Wydaje mi się że po Anty luring system Hyacynth przestał się bać ale książka została więc... zostawmy to i zajmijmy się czubkiem wieży orców i zapadającą się skała.
PS2:BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! Ale mnie rozwaliłeś z tym podpisem Eqq. Ten koleś rzeczywiście był ostry.

Nie mogę wyrobić!!!
PS3: DLa tych któym podoba się mój Avatar niedługo zmieniam

.