Zobacz pojedynczy post
stary 04-05-2006, 16:54   #30
Zami
Użytkownik Forum

Zami's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2003
Lokacja: Trzebinia/Kraków

Imię: Tateos
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Satori
Świat: Antica
Poziom: 72
Skille: 22/29
Poziom mag.: 66
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez poisoner
No co ty nie powiesz? To nie mozna 10 pod rzad walnac?

Z dragon lancy na skilu 86 axa wale spokojnie za 200+ w draga. Exori vis wiecej?
@topic
Teoretycznie szybkosc exori visa i szybkosc melee jest taka sama, poniewaz exhaust trwa tyle samo co przerwa w uderzaniach sova. Jednak w praktyce szybszy jest sov poniewaz zaden czlowiek nie ma zegarka szwajcarskiego w glowie i nie potrafi wyliczyc super dokladnie tych 2 sekund, w efekcie uderza wiec z exori visa co wiecej niz 2 sekundy. Jedynym rozwiazaniem, aby wyrownac szanse jest tutaj uzywanie bota, ktory sam strzela z visa i jest w 100% dokladny albo przynajmniej w 99% jak np tibia auto.
Nie chcialo mi sie wszystkich postow czytac wiec odpowiem tylko na tego, bo jest wystarczajaco glupi

Chcialbym zobaczyc jak zabijasz smoka na 5 ciosow skoro twierdzisz, ze za 200+ spokojnie walniesz. Moze i tak ale to bedzie 30, 60, 201, 67, 55, 130...
Wole moje visy 120-180

No a delay po uzyciu visa jest oczywiscie mniejszy niz po ataku melee. Nie wiem czy dokladnie 2 razy mniejszy ale cos kolo tego. Poza tym kazdy glupi potrafi spammowac z visa, zeby ataki wchodzily jak najczesciej.