Zobacz pojedynczy post
stary 04-05-2006, 18:44   #76
Morximal
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 08 2005

Stan: Aktywny gracz
Imię: Morximal
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Era Zero
Świat: Arcania
Poziom: 102
Skille: 95/xx
Poziom mag.: 20
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez notop
z tym alkoholizmem to dales ciala;]
a co do arcani poprostu moj wybor
a co do przyczepiania sie to poprostu skoncz z txt typu"twoja stara to ...." bo to dziecinne dlatego sie czepiam;]
a najwazniejsze naucz sie pisac,zacznij chodzic do szkoly i przestac cpac

jol jol ziom bezele hwdp jol jol

lol notop z twoich postow wynika ze niczym sie nie roznisz od tetra no moze tylko epoka bo ty pijesz wodke a wedlug ciebie tetro pali ziolo, dla mnie to to samo ,a propo tibi to jestes ostatnio osoba ktora powinna krytykowac kogokolwiek za jego wybor i postepowanie bo jestes jednym z niewielu h lvli ktory jako lider gildi zaplaci w wojnie.(przypomne ci ze niechcialo ci sie grac chiales sprzedac chara a od konca wojny zrobiles 30 lvli >.>) Siedz sobie na tej twoje Arcani i nie wypowiadaj sie na forum kyry bo sie osmieszasz tak jak tym twoim postem na gery "o grzebaniu ptaszkiem w kiszkach" hahaha. Moze tetro i ja jestesmy dzieciakami ale to wtedy ty jestes za stary, poprostu daj sobie spokoj graj sobie sam ze swoimi turtlami albo zaczynij grac w kluki bo zabardzo przerzywasz pewne zdarzenia ktore cie wogle nie powinny interesowac ani ciebie nie dotycza. No i tez musze napisac o tym ze krytykujesz pisownie tetra, pamietasz kochanie jak ci na gery napisali ze jestes anafabeta na co ty odpowiedziales " moze i jestem ale ja pisze na komputerze nie patrzac na klawiature, wazne ze sie da zrozumiec"

Over and out

Ostatnio edytowany przez Morximal - 04-05-2006 o 19:07.
Morximal jest offline   Odpowiedz z Cytatem