Zobacz pojedynczy post
stary 04-05-2006, 19:23   #3
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pan Qba
Vialix: Seymour
Dallheim: Zostawcie mnie samego z tym frajerem.
Nie bierz wszystkiego słowo po słowie... Raczej

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez moje tłumaczenie plx?
Dallheim: Daj mi spokój z tym frajerem.
Chociaż co do whimpa nie jestem pewien, czy to frajer ^^

@topic: nie sądzę, że coś wyciągniecie o spike swordzie, co by wam pozwoliło się do niego dostać.

@Stonoga: Ty ostatnio jakąś akcję archeologiczną prowadzisz? Bo co i rusz widzę tematy z 2k3 roku odświeżone przez Ciebie...

Edit:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michaluza
Seymour:

Vasili Rookman: weapons
Seymour: You need fine weapons to fight the tougher beasts. Unfortunately only the most basic weapons and armor are available here. You will have to fight some monsters toget a better weapon.

Vasili Rookman: amber
Seymour: A traveller from the main land. I wonder what brought her here, since no one comes here of his own free will.

Vasili Rookman: king
Seymour: Hail to King Tibianus! Long live our king! Not that he cares for an old veteran who is stuck on this godforsaken island...

Vasili Rookman: dallheim
Seymour: Oh good Dallheim! What a fighter he is! Without him we would be doomed.

Vasili Rookman: magic
Seymour: The only magic-user on this isle is old Hyacinth.

Vasili Rookman: monster
Seymour: You can learn about Tibia's monsters in our library.

Vasili Rookman: job
Seymour: I am the master of this fine academy.

Vasili Rookman: dungeons
Seymour: There are some dungeons on this isle. You should be strong enough to explore them now, but make sure to take a rope with you.
l
Vasili Rookman: tibia
18:33 Seymour: Oh, how I miss the crowded streets of Thais. I know one day I will get promoted and get a job at the castle... I must get out of here! The faster the better! It is peoplelike you who are driving me mad.

Vasili Rookman: help
Seymour: I can assist you with my advice.
Vasili Rookman: bronie
Seymour: Potrzebujesz dobrych broni żeby walczyć z silniejszymi bestiami. Niestety, tylko najbardziej podstawowe bronie i pancerz są dostępne tutaj. Będziesz musiał walczyć z potworami żeby zdobyć lepszą broń.

Vasili Rookman: amber
Seymour: Podróżnik z głównego lądu. Zastanawiam się co ją tu przyniosło, ponieważ nikt nie przybywa tu z własnej woli.

Vasili Rookman: król
Seymour: Chwała królowi Tibianusowi! Niech żyje król! Nie, żeby się martwił o weterana, który utkwił na tej zapomnianej przez bogów wyspie...

Vasili Rookman: dallheim
Seymour: O, dobry Dallheim! Jakiż z niego wojownik! Bez niego bylibyśmy zgubieni.

Vasili Rookman: magia
Seymour: Jedynym, który może używać magii jest na tej wyspie stary Hyacinth.

Vasili Rookman: potwór
Seymour: Możesz się nauczyć o tibijskich potworach w naszej bibliotece.

Vasili Rookman: praca
Seymour: Jestem mistrzem tej akademii.

Vasili Rookman: lochy
Seymour: Jest trochę lochów na tej wyspie. Powinieneś być już dość silny, żeby je eksplorować, jednak pamiętaj, żeby wziąć linę.

Vasili Rookman: tibia
18:33 Seymour: Och, bardzo mi brak zatłoczonych ulic Thais. Wiem, że pewnego dnia zostanę awansowany i dostanę pracę w zamku... Muszę się stąd wydostać! Im szybciej tym lepiej! Ludzie jak ty doprowadzają mnie do szaleństwa.

Vasili Rookman: pomoc
Seymour: Mogę cię wesprzeć radą.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stonoga
(...)Tłumaczenie by Pan Qpa(...)
OWN3D! xD

Ostatnio edytowany przez Lasooch - 04-05-2006 o 20:07.
Lasooch jest offline