Temat: Dosyć PA
Zobacz pojedynczy post
stary 04-05-2006, 21:24   #94
Prezent
Użytkownik Forum

Prezent's Avatar

Data dołączenia: 19 01 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poll
debil?;p

lamus to jeszcze rozumiem,ale od debili mnie nie wyzywac;]

btw.Cichy Ziomek nie dziwie sie ze hunta miales,skoro obrazasz takich ludzi jak ja.Protekcja 4k/tydzien,12k/miesiac,60k/na zawsze.Msg me w grze:Lamusini

@Prezent
na kacu po 5 dniach imprezowania to pisalem-wybacz;p...Tja tam jest wieksze Pa,bo Valais tam rzadzi.(nie wiem kto mu dal;p)

a co do PA tak calkiem serio,to zawsze tak jest jesli jest jakas gildia rzadzaca,ktorej nikt nie podskoczy,ludzie to wykorzystuja ze maja sile i nikt im nie moze zrobic.Osobiscie moja rada to trzeba sobie wyrobic silna pozycje na serwerze,uklady z roznymi ludzmi,a jesli masz niski lvl ,albo sredni to byc providerem jakiejs liczacej sie osoby na serverze(tutaj najlepiej Fosfik).Nawet sprzedajac 1 bp hmm na tydzien i pogadanie podczas sprzedazy chwile z kolesiem moze kiedys Wam pomoc.Dolaczanie do jakiejs gildi slabej praktycznie nie daje zadnej ochrony,prawde mowiac na Arcani trzeba miec conajmniej 70lv i znajomosci zeby dostac sie do liczacych gildi(sk,dpft,Is,RoM).I jak juz jestes taka liczaca sie osoba,stosuj indianska zasade,jesli nie mozesz pokonac wroga to sie do niego przylacz.Czyli jesli ktos robi Pa,Ty rob z nim,ale zawsze uwarzaj na kim.Na kazdego cfaniaka znajdzie sie wiekszy cfaniak.;P

A w ogole to ta gra nudna juz jest;p.Lamusini lowca Swini offline.
Co do PA Valaisa ....ciężko mi to ocenić na własnym przykładzie. Gdy on grał jeszcze na Arcanii ja zaczynałem tutaj grę -jedyne co pamiętam to to ,że zamieniał się w świnie pod dp w Thais.
Jeśli chodzi pozycje na serwerze zgadzam się w 100%.
Tibia jest nudna <również się zgadzam> i sam nie wiem czemu jeszcze w nią gram ^^.

A Twoja protekcja... jak zamierzasz chronic ludzi jak jesteś offline?
Prezent jest offline   Odpowiedz z Cytatem