Zobacz pojedynczy post
stary 04-05-2006, 21:37   #1
PharadoX
Zbanowany

PharadoX's Avatar

Data dołączenia: 16 03 2005

Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 10
Skille: 46/47
Poziom mag.: 2
Domyślny Internet 256kb multimedi z ograniczeniem 10 gb

Otóż sprawa wygląda tak że kupiłem se internet 256 kb z multimedi z ograniczeniem do 10 gb na miesiąc , chciałbym wiedzieć czy jest może jakiś licznik który mówi mi ile Mb mogę jeszcze sciągnąć , jeśli niema takiego specialnego już w windowsach albo w tych internetach które instaluja to czy jest może jakiś program który liczy ile w określonym czasie sciągneliśmy Mb?
Jest to dla mnie bardzo ważne iż mam ograniczenie a niechce np tydzień niegrać w tibie dlatego że przekroczyłem limit.

[EDIT] : Problem wciąż nie rozwiązany + doszedł jeszcze jeden , zamiast tematu pisze tutaj. ( Programy podane niżej mi nie działają , poprostu instaluje i odrazu po włączeniu się wyłaczają ) Nowy problem jest taki iż mam w wiekszości gier zwiechy grafiki , zapewne przez karte graficzną , albo dlatego że niemam directx , do tibi używam opcji Directx 5 bojak ustawiam Directx 9 mi się zwiesza w niektórych miejscach grafa w TIBI. Ponadto , na komputerze nigdzie niemoge znaleść directx 9 mimo że kilka razy instalowałem i mówiło że jest gotowe do pracy to nigdzie niemoge znaleść.

Pozdro~

Ostatnio edytowany przez PharadoX - 20-05-2006 o 12:27.
PharadoX jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.