Zobacz pojedynczy post
stary 04-05-2006, 22:16   #21
stryju
Użytkownik Forum

stryju's Avatar

Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Domyślny

Mnie najbardziej denerwują sytuacje. Ide sobie na targ, kłade jakiś item np. katane a gostek ctrl + q to klonowanie, no normalnie mi nerwy puszczaja. Ktos wspomnial o tym outficie knighta jak mnie to denerwuje to szlak trafia, taki poje**any outfit, i jeszcze koles krzyczy ci NOOB !!. Najlepsze sytuacje to w mino hell. Czekasz na respa minosów (bo tam jest quest z carlin swordem). I nooby wlaza, a nagle minotaur sie respi. Niektorzy to zamiast uciec z tamtad wychodza na exicie. Z niekórych mam naprawde polewke. Raz sobie bije potworka, powiedzmy że trolla, bije sobie go zostalo mu okolo 10 hp. Noobek podbiega zabija mi go, ja oczywiscie zabieram mu loot, a on do mnie ""Noob", No juz mnie szlak trafia. Raz spotkalem takiego nooba, pytal mnie sie jak coś zabić. Dobra nie będe się rozpisywał
Ale sam powiem że mam słabego rookstayera 6 lvl dopiero ale posiada bardzo dobre eq, brakuje mu tylko copper shielda.
stryju jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.