Zobacz pojedynczy post
stary 05-05-2006, 01:12   #83
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn

Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
notop ma numer GG 771065
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morximal
lol notop z twoich ~~~~~~
ą wlasnie ze mam duzo do powiedzenia;]
po 1 niemowie o grze valaisa tylko o tym jak sie zachowuje
a co do lidera przypomnij sobie ile razy zwracalem mu uwage zeby neistal pod dp w carlin z 10 hp i na mag shieldzie czekajac na kogokolwiek kto go zaatakuje by go zaciupac dla przyjemnosci.. sry ale dla mnie takie zabawy sa...
zalosne

co do twoich zabaw neichce mi sie juz mowic ale huncenie kgoos za to ze sie krzywo popatrzyl to byla specjalnosc valaisa.. udaje na kyrze wielkiego boga sam sobie wkreca ze ejst kochany przez ludzi ,ze ejst kims.. neistety prawda ejst taka ze ejst nikim i jest zakompleksionym grubasem siedzacym z 3 kumplami przed kompem po 20h dziennie przypalajac sobie ziolko(jak to ty napisales) i grajacych w tibie,z tego co mi wiadomo nawet do budy niechodzi,i powiedz mi kim on bedzie za 10 lat?

a)-nikim
b)-neidozyje
c)-zacpa sie chchac wbic kolejny rekord expa na dzien
d)-rzuci sie z 10 pietra jak go shacza kiedys za urzywanie duuuuzej ilosci wspomagaczy gry(boty etc)

wyslij sms-a z odpowiedza na nr 0700 997 997
koszt sms-a 103 zlote za sztukasa

a co do mnie to ja przynajmniej mam prace,chodze na studia(no moze do wrzesnia ammd ziekanke ale to inna sprawa) i niepije dzien w dzien bo neistety jak popije to choruje wiec max pije co 2 dzien;]
========================================
Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow
notop jest offline   Odpowiedz z Cytatem