Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wielki MarIuSzzo
To wez swojego Kociaka (Mlody of course? ;o) i idz, ale nie na ten co ja.
Bo jak widze, z kim chcesz isc to... Albo? Zreszta zobaczysz, co sie stanie jak sie chlopcy beda za mocno wozic ^^
|
Na razie to jedynym ktory sie za mocno wozi jestes Ty. Nie wiem kim jestes i nie chce wiedziec ale jestes zalosny; po ch*j niby wypisujesz takie bzdury jak nic nie wiesz na ten temat.
Jesli chodzi o reportowanie mnie to prosze bardzo wszyscy mozecie pisac do Gmow tony maili i reportow

Zanim mnie oskarzysz drogi Scroopy moze najpierw porozmawiasz ze mna i pokazesz mi dowody .... bo sam nie wiem czemu niby tak uwazasz hmm bo Ci wszechwiedzacy Alfis a moze Popeye ktory schakowal Nanaki'hunter powiedzial? Ale spoko reportujcie mnie wszyscy mam to gdzies bo nie sharowalem wiec mi mozecie naskoczyc. Co do Magdy Feleon to nie sharowalem nigdy z nia zadnego chara. Bana dostalem za posta tylko i wylacznie. Jakbym sharowal jej postac to ona by dostala bana, a nie ja. Chyba ze to za trudne dla was dzieciaczki.
Co do wojny .. to juz przegraliscie
Ja dzisiaj wbilem ponad 300k expa wiec hmm czuje sie jakby sie juz ta "wojna" skonczyla. A prawda jest taka ze od was gineli tylko Polacy a wielki wasz Qu, Alphon i reszta Szwedow chowali sie ciagle po depach. Widzialem ich tylko raz poza depo jak sam padlem, ale co to za problem bylo mnie zabic jesli was bylo ponad 15 na mnie i wszystkie pzty byly zablokowane potami. Ale to juz bylo troche temu level i kase odrobilem a nawet wbilem ponad 2 levele wiec bedziecie placic jak chcecie tutaj dalej grac
A oto filmik z awansu , enjoy:
http://rapidshare.de/files/19651871/level120.rec.html
Yours,
Koti