Zobacz pojedynczy post
stary 05-05-2006, 08:37   #1751
Zygfryd
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: Gdzieś w Otchłani..

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lucyferusek
Blokowac mozesz nawet na 55 shieldingu , do blokowania bardziej potrzebny jest lvl im wiekszy tym wiecej zycia.Zamiast skilowac do 80/80 i marnowac 2 miechy to poexpcie troche.Wole miec 40 lvl i 70/70 niz 15 i 80/80.Mowie to z mojego doswiadczenia pozdro;]
Ja bym wolal miec 15 lvl i 80/80 A wiesz dlaczego? Bo ten 40 lvl zrobilbym doslownie w ja wiem.. 2 tygodnie na luzach, a trening zajalby kilka tygodni..
Warto trenowac na niskim lvlu, jak sie umie wykorzystac swoje skille Zreszta.. w ostatecznosci nie musza byc takie wysokie. Przyklad? Prosze bardzo:
Moim ryckiem po wyjsciu z rooka trenowalem do 50/50~ i wpadl mi przy okazji 13 lvl. Do 20 lvlu robilem 8-10k expa na godzine. Teraz robie 70/70~ i od 20~ lvlu bede expic do 40 lvlu robiac 20k~/h.
I co.. skilli nie mam super extra jak na lvl, a potrafie wyciagnac tak duzo k/h. I zeby ktos nie myslal, ze ktos mi pomagal w grze albo ze jestem w plecy Wychodze lekko na + i nie potrzeba mi pomocy innych

Co do tego na czym trenowac.. Zalezy jakie znacie miejsca. Jak wiecie gdzie nie chodzi zbyt duzo ludzi to mozecie tam zostac Najlepiej trenowac na czyms, w co czesto wchodza obojetnie jakie hity, bo to decyduje o szybkosci treningu. Ogolnie wykorzystywane sa na poczatku trolle, potem dwarfy, roty, minosy czy slimy.
Znam goscia co do 90/90 trenowal tylko na dwarfach, a ja od 50/50~ lece na slimach.. (a co do tego ze powinna sie na nich trenic od 60/60 to kufno prawda , wystarczy miec kilka ihow badz brac nowego slima gdy bije juz zbyt mocno - czyt. nowa matke dla niekumatych)

Ostatnio edytowany przez Zygfryd - 05-05-2006 o 08:40.
Zygfryd jest offline   Odpowiedz z Cytatem