Ahhh...Lamusini! Sory! Zauwielbiam jeść bananyałem sie i mi sie pouwielbiam jeść bananyalo ze to ty! kobieta lekkich obyczajówa! Pamietam cie jak jescze gralem Januszem Twoim Starym.

dobry koles byles wtedy szkoda ze teraz raz na rok jestes
ty wlasnie jak gralem to mi zalezalo na respekcie ^^ i nie wrzucalem na nikogo

bylem providerem jakiegos frajera z sk ktory mial mnie kobieta lekkich obyczajówa chronic a jak przychodzilo co do czego to rzodkiewka jest superil ze nie moze bic bu mu rs wyskonczy a kobieta lekkich obyczajówa zabijal 10lvle przed depo frajer gupi. Tera wogole koles od*******a ladnie i hunci z jakimis kumplami i noob charami nowego ownera cichego ziomka

lol
Kiedys wogole wczesniej bylem provderem goscia z dpft. kobieta lekkich obyczajówa!! szedlem z kumplem sobie moim najlepszym cichym ziomalem kobieta lekkich obyczajówa na of pobawic sie troche to ten frajer zaczal mi bic ziomala kobieta lekkich obyczajówa męski narząd płciowy zauwielbiam jeść bananyany!! Od tamtego czasu za to ze ziomal walczyl z kolesiem 104 lvl (ziomal mial 43) bili sie chyba z 20min. I męski narząd płciowy to był dark kajko kobieta lekkich obyczajówa potem zawołał ciota kumpli m.in. gambera i razem go bili bo kajko ciota najgorsze pvp sam nie dal rady o 60lvli słabszemu ja tam za*******ałem blokowalem ich malo co nie padlem kobieta lekkich obyczajówa potem mialem hunta musialem placic kuraw jego mac. Cichy Ziomal sie nie wyplacil zjechali go do 33lvl i sprzedal chara

Dobra zajebalem sie nie mam sily juz pisac przy okazji cos tam jeszcze opowiem kiedys eloelo