Zobacz pojedynczy post
stary 05-05-2006, 11:51   #233
Dragonit
Użytkownik Forum

Dragonit's Avatar

Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: w Sieradzu

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Gildia: brak
Świat: Jamera
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez behonder
mam knight na 12 lv...magie na 1 lv i skile 32/29 i skim moge walczyc jezeli mój best solo to dwarf solider i 15 rotwormuw na jednego no i mam battle hamera i dark shielda i plate arrmor??????

Zapewne ledwo zabiłes tego soldiera.Widze,że zapewne jesteś początkujący więc doskiluj chociaż do 45\45,zrób 2 mlv(SKad masz aż o 7 wiecej shieldinga od cluba??)i możesz expić w takich miejscówkach(zależnie od miasta)jak Thais acient templar(rotwormy,orci\speramany\warriorymożesz też ghoule slimy),wieża z war wolfem i orc shamanami,orci zwykłe i nie tlyko na góre /\ od wieży szamanów.Szybko uzbieraj też na dragon hamera.Jeśli Carlin możesz Amki i Valkirie,pożniej ghost land(tlyko ghoule,szkielety i slimy,exp nienajgorszy,jak na twoje możliwości świetny loot)możesz także isc do kazo,tylko na roty i dwarfy,na soldiery możesz próbować pojedyńcze i double spawny,jeśli mieszkasz w Ab to Abdendriel fortres,unikaj mino guardów,orc berserkerów i nie wchodż do wieży na środku,a Venore to Amki i Valkirie nieopodal,słyszałem też że koło Venore jest wielkie expowisko rotów.

Mam nadzieje że pomogłem

PS.Ja też mam postać na Asterze,jak co to bnapsizw poście a odezwe się do ciebie w grze.
14:58 x [22]: jakiego zoka?
14:58 x [22]: orca bersercera?
14:58 y [32]: zorka tak soie muwi na tom postac
14:58 y [32]: ktura
14:58 x [22]: aha
14:58 y [32]: jest bersererkiem
14:58 y [32]: orkiem
14:58 y [32]: i niekuc si3e ze mna

15:02 y [32]: a sokola lubisz z ta jego piosenka o tych braniach na sto ruznytch sposobuw
15:03 x[22]: ile masz lat?
15:03 y [32]: a masz numer na gadugaud?

Ostatnio edytowany przez Dragonit - 05-05-2006 o 11:55.
Dragonit jest offline   Odpowiedz z Cytatem