Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rethfing on Aldora
Sorciem bez pacca wcale nie jest tak źle jak się wydaje. Wróciłem niedawno do grania sorciem na 31 lvlu. Do 33lvla biegałem z Wand of Cosmic energy na guardy z blockerem i czasem samemu z monkiem na guardy. To było najtrudniejsze. Wbiłem 33lvl - Wand of Inferno!! Super obrażenia! Kupujesz załóżmy 5bpków mana fluidów i robisz na nich ponad 50k expa. Zwraca się czasami nawet dwukrotnie jak masz szczęście do steel helmetów. Ja zrobiłem 36lvl od 31 w tydzień. Chyba nie jest to takie trudne?
|
Racja, ale jak kilka tygodni będziesz biegał tylko na guardy, tak że już będziesz rzygał na sam ich widok i zdasz sobie sprawę, że nie masz praktycznie żadnej alternatywy, to nie będzie ciekawie.
Expienie sorcem i tak jest trudne - trzeba wybrać takie potwory, które mają mało hp w porównaniu do punktów doświadczenia za nie przyznawanych, loot z nich będzie zwracał koszty (które są tutaj najwyższe ze wszystkich profesji), nie będą zbyt niebezpieczne dla wrażliwego maga, nie wspominając już nawet o tym, że przydałoby się ten exp bić z jakąś przyzwoitą prędkością. Brak premium account jeszcze bardziej pogarsza sprawę.