Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Harpoon
Nie będę/nie chcę się tu rozpisywać na ten temat, mam tylko nadzieję, ze choć niewielka liczba fanów tej gry potrafi zrozumieć zachowanie takich graczy jak Zikk, Pyros, Tie...
Esencją role playing jest wlaśnie to, ażeby kreować sie, być charakterystycznym i nie utonąć w monotonii...
To, że ktoś oskarża mnie np o zabijanie Polaków, "lizanie swe" itd świadczy o braku dojrzałości, pomieszanego z nieświadomością wyższych celów tej gry...
"Trójca" - mówię tu o wyżej wymienionych, odgrywa pewną rolę. Nie chodzi tu z pewnością o podlizywanie sie komukolwiek, lecz o spełnienie sie, wobec z góry zaplanowanych ambicji .
Pyros Xelith
|
Stawiajac sie w towarzystwie Taia i Zikka obrazasz ta dwójke. Zarówno Adrian jak i Kodrad nie ukrywaja w grze ze sa polakami, ty za to wstydzisz sie tego, udajesz ze nie rozumiesz po polsku, na pytanie odpowiadasz "understand, speak english plizz" mówisz ze jestes swe, cos w tym jest moze tak bardzo zasmakowałes w nich ze stałes sie jednym z nich
Gry typu Tibia na swój sposób pokazuja twoje rzeczywiste oblicze, zabijajac i naduzywajac siły wobec słabszych leczysz tylko swoje kompleksy z rzeczywistowci, brak akceptacji, brak zycia towarzyskiego, kreujesz w grze kogos kim nie mozesz byc w rzeczywistosci.
Jesli dla Ciebie wyzszym celem tej gry jest zabijanie, szerzenie teroru, wymuszanie haraczy, zastraszanie to chyba jednak ty jestes nie dojrzały i nie pojmujesz istoty gry jaka jest Tbia.
btw. pamietam jak biegales na 30 lvl i prosiles czy mozesz bic cyce na Poh

.