Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dallheim
Taaak - trzeba pomóc. Dam sobie rękę uciąć że te osoby które krytykują w tym topicu też niezanają odpowiedzi na jakieś proste pytanie lub\i też było kiedyś newbie.(
|
No to ja to życze miłego życia bez jednej ręki

ponieważ ja noobem na pewno nie jestem gram w tibie okolo 2 lat i wiem z 90 % rzeczy o tibi więc nie mów że ja i inni tutaj ludzie są noobami
Cytuj:
Ale z was to idioci wiecie co powinna powstac nie lista polskich rookstayerow tylko lamusów, idiotow i noobów na czele z Hybrydą, tym smiesznym Jordanem, Mavericem (chciaz ten czasmi napisze do rzeczy ... ) i paroma innymi ... Jestescie tacy glupi ze szkoda kliknięc na klawierce !!! tylko krytykujecie i naskkujeci lamy z was i czego sie czepiacie tego stonogi on chciaz cos robi a nie jak wy glupie lamy tylko krytykuje ... a ty Hybryda nie frajeruj tylko zamknij ta swoja nie wyparzona bużke !! Admin poweinie zamknąc ten temat bo te lamy beda tylko glupoty pisac... moze raczej poweinien ich wszystkich zbanowac to bylo by lepsze ale szkoda ze tak nie bedzie oni nadaja sie tylko do ....no comment!!!
|
i kto tu jest noobem żeby nie wiedzieć takich rzeczy :/ i się o to pytać i innych od noobow wyzywac :
Cytuj:
Czesc to moj pierwszy post na tym forum
Jestem Rookstayerem na Ketlerze!!! i odkrylem cos nie wiem czy to cos waznego ale mnie sie wydaje dziwne tez sie zajmuje tymi zagadakami na rooku ss i mino mag ... ale to mnie zadziwilo:
CHodzi mi tutaj o mino ktory znajduje sie na gorze blisko SS spawa jest taka ze normlna walka z mino zajmuje mi ok 2 minut i nie mam problemow z jego zabiciem ... otoz poszedlem do tego mino oczywiscie z skrzynkami zeby wejsc i zobaczylem ze on nie ma juz poloy zycia tzn ze ktos z nim walczyl ale chyba zrezygnowal bo Ciala tez nie bylo ... niewazne ... no i atakuje normalnie tego mino myslalem ze sobie z nim normalnie poradze mam 9 lev i malem cale zycie i wyobrazcie sobie ze walka trwala ponad 4 prawie 5 minut i do tego musialem zurzyc 2 life fluidy zeby przezyc czy to nie dziwne?oki to nic zabilem go mial chain armor no i poszedlem popatrzec na SS sobie i czekalem a sie zrepamuje ten mino no i co dziwne dlugo nie czekalm i juz byl 2 poszedlem i zabilem go w 2 minuty bez wiekszych strat... mowie sobie zbieg okolicznosci dostalem tym razem szpadel niewazne ... poczekam kolo znowu SS az znowu sie zrespamuje nastepny mino i czekac musilem tym razem z 5 minut gdy juz sie pojawil znowu go wale a tu on nic ledwo mu pol zycia rozwalilem i przy tym zurzylem 3 life fluidy i i tak go nie zabilem zostalo mu troszke mnie niz pol zycie dziwne !!! nie moglem go zabic i wrocilem do miasta i co bedzie dalejk napisze bo ide go zabic chociaz spobowac .... dal bym screen ale nie wiem jak ?
|