Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Łuk4sz
kupujesz se taką, wstawiasz do domku i szpanujesz
|
lol, napisz o tym poradnik
a tak na serio to jeden sceptyk wystarczy, po co to powtarzać?
Jeżeli nie wnosisz nic nowego do topicu, najlepiej się nie wypowiadaj, dzięki temu temat będzie czytelniejszy.
@Topic:
Gadałem z nim ponownie, pytałem o zuo (pozdro Nadril ^.^), o PoI, i inne tego typu rzeczy, ale zareagował tylko na death. Napomknął coś o tym, że ciało jest nikomu niepotrzebną skorupą ograniczającą nasze możliwości (?)
Mam nadzieję że nic nie przekręciłem. Zapomniałem save'nąć loga, a aktualnie jestem w Carlin więc niespecjalnie chce mi się iść tam spowrotem. W każdym razie zapytajcie go o śmierć. Nie wiem (czyt. jeszcze się zastanawiam) co to w sprawie owego NPCta zmienia, ale tylko to udało mi się z niego wyciągnąć
@down:
Owszem, wnoś swoją opinie, ale pod warunkiem, że nie jest ona taka sama jak jednego z przedmówców, bo o ile się nie mylę to ktoś już powiedział, że to może nie być quest.
Gdyby to był temat o tym, to nazywał by się tak: "O tym, że Dziwny NPC w Venore nie ma związku z questem"
A jeżeli uważasz za istotną informacje, że to sprzedawca, to podaj ją w jakiś normalny sposób.
"Ten NPC sprzedaje wazy, kupujesz se taką, wstawiasz do domku i szpanujesz"
To już jest dezinformacja, on sprzedaje dwa rodzaje urn na prochy. Po 3gp i 4gp. Urna nie równa się waza...