Zobacz pojedynczy post
stary 08-07-2004, 20:12   #8
sesaj
Użytkownik Forum

sesaj's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2003

Domyślny

I tu znowu Oxygane na Sesajq ;] Oto Komentarz Sesaja:

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Ulrek
O ile się nie mylę ktoś już tu wstawiał tą gierkę, tylko oczywiście z linkiem który dodawał kolesiowi kryształki. Ja w to grałem dopóki nie postawili newsa "Grę trzeba będzie zresetować bo była za łatwa".
Suchar jakich mało, AQ jest lepszy.
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Isarek
To ja wstawiłem temat . A pozatym gra chyba nowa nie jest. Wymarnowałem już 2 resety energi na zabijanie najlepszych jakie mogłem potworów i nadal mam 1lvl!! Ten daimon zmienił się chyba na gorsze ale zobaczymy potem.

Gra moze nowa to rzeczywiscie nie jest, ale nastapila nowa era i wiele rzeczy sie zmienilo. I twoim zdaniem ona nie byla latwa? To ze sie nabijalo 10lvl po 2 resach to byl wieeelka trudnosc. Pomeczysz sie troche, na tym polega zabawa. Po 2 tygodniach w poprzedniej erze bylo pelno 100lvli. I to byla trudnosc? A z tym sucharem to wiesz co mozesz sobie zrobic.
A co do FAQ i opisu ras to bardzo szybko postaramy sie je zrobic. Byc moze jeszcze w tym tygodniu. Wy myslicie ze to wszystko takie proste...ostatnio siedzielismy z Evarem to 4 w nocy zeby to dobrze wygladalo i w ogole.
Ludzie..to naprawde nie taka prosta sprawa...od rana musze ciagle odpowiadac na pytania zwiazane z gra, musze robic nowe bronie i w ogole. Zrozumcie nas, ze my tez jestesmy ludzmi..

I Believe, I Can Fly...

Oldschool's maniacs were, they are and will be 4ever!
sesaj jest offline