Temat: Matura 2006
Zobacz pojedynczy post
stary 06-05-2006, 00:50   #26
Mona
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Monaliza
Profesja: Elite Knight
Świat: Xantera
Poziom: 96
Skille: 97/96
Poziom mag.: 7
Mona ma numer GG 4243311
Domyślny

No my w szole tez mielismy zdziwko z tymi roznymi arkuszami odpowiedzi. Odrazu burzliwa dyskusja nt pierwszego zadania ze sluchania, co bylo wspomniane o sponsorach, to jedna grupa odpowiadala false a inna true i myslelismy,i ze jakis "bug" czy cos CKE kombinuje jak sie da. Co do trudnosci podst no to sadze ze 90%+ bedzie, inaczej to sie siara dla mnie Przynajmniej na probnej mialem 96% to tu nie powinno byc gorzaj, mam nadzieje A rozszerzona.. pisalem na 3 temat, costam z dupy powymyslalerm ale jak zwykle mialem, problemy strescic sie w 250slowach, szczegolnie kiedy zapominalem jakis slowek z dupy i musialem marnowac limit slow na okrezne opisywanie o co mi chodzi :/ to jest najgorsze. W sumie na 2 temat tez moglem posciemniac, tylko obawialem sie ze bede za dlugo szukac sensownych argumentow za i przeciw wiec se odpuscilem.
Najgorsze jeszcze przed nami Ja to mam tylko gegre z pisemnych ale i tak chcialoby sie jak najlepiej wypasc. No a pozniej ustny anglik i ten nieszczesny polski :/ tez kurde jakas za dluga mi ta prezentacja wyszla i bede musial mowic krotko i na temat

@Dandrag: 17, a wlasciwie to ma teraz glupia nazwe LOzOI. W kazdym razie kolo lodogryfu i kortow. Moj kumpel chodzi do LO2. Z tego co wiem to tam u was trzeba sie chyba uczyc U mnie w sumie fajne grono pedagogiczne, wiec mozna sie bylo dogadac jakos z nauczycielami zawsze