Zobacz pojedynczy post
stary 06-05-2006, 09:37   #108
Aval'yah
Użytkownik Forum

Aval'yah's Avatar

Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn

Aval'yah ma numer GG 8876263 Aval'yah ma login Tlenu aval-yah@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez matkow21
Lol aval ty wogle niemasz humoru sam byś lepiej niezrobił ,zawsze masz jakieś do n as zastrzerzenia.

I noobku kręciliśmy kamerą :/
Mam ale chyba troche ambitniejsze niż wasze.

Cytuj:
To mnie najbardziej w*****lo. Idioto my improwizujemy nigdy nie mówimy sobie co mamy mówić puszczamy się na pełną improwizacje
Nie wychodzi wam ta improwizacja.

Cytuj:
Ej avallah może pobawimy się w twoją gierkę zaraz jakie to były zasady a no tak ktoś coś zrobi i go krytykować nawet nieoglądając materiału co napisałeś w tym poście poprosotu przeczytałeś posty same a filmu nieściagnołęś c nie?
Jeśli dobrze zrozumiałem to.. zdanie (nie wiem czy można to nazwać zdaniem) chodzi ci o to że nie obejrzałem filmiku? Obajrzałem.

Cytuj:
dlatego że Ty masz problemyz tolerancją piszesz w karzdym naszym poście że karzdy film robimy powalony ,co to jest to jest spam jak raz powiedziałeś to się trochę pohamuj i więcej niepisz??
A no tak znlazłeś temat dobry i teraz napisałeś że Ci się niepodoba bo myślisz że wyed zaszpanujesz dzieciaczku.
Nie mam problemów z tolerancją. A wy umieszczająć swoje filmy na forum publicznym musicie być gotowi na krytyke.

Cytuj:
zaraz wejde chyba na karzdą twoją pracę albo porobie nowe konta i CIę pokrytykuje co nie?
Gez, jesli ci sie chce to prosze bardzo. Na pewno nie zareaguje tak jak wy.

Cytuj:
wyglądasz jak dziecko i jesteś dzieckiem
Jestem niski i co z tego? Wy zachowujecie się jak dzieci. Nie chodzi mi o to że kręcicie te filmy, ale o to że jak dzieci z piskiem i płaczem reagujecie na ich krytyke. Troche powagi, Panowie Dorosli.
gestating with all the other rats
nurse said that my skin will need a graft.
i am of pockmarked shapes
The vermin you need to loathe.
Aval'yah jest offline