Zobacz pojedynczy post
stary 06-05-2006, 11:56   #206
Stary Rencista
Użytkownik forum

Stary Rencista's Avatar

Data dołączenia: 04 05 2006

Stan: Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Król Powrót

Wznawiam swoje poszukiwania, ale czy nie zastanawialiście się tak bardziej poważnie Panowie dlaczego na żadnej ze stronek związanych z tibią odnośnie questów na rooku nie ma nic wspomnianego o możliwości posiadania spike sworda? (nie mam tutaj na myśli całego poradnika krok po kroku jak go zdobyć, ale chociaż takie słowo motywujące o tym że istnieje możliwość posiadania go).
Odnośnie mino maga - załóżmy że ktoś wie jak sie do niego dostać(przeszkodą dobrze znana nam wszsytkim są drzwi, które można otworzyć za pomocą klucza lub "magii") to i tak zabicie go mogłoby stanowić "mały" problem. Otóż ktoś wspominał na forum że można byłoby go rulować i później chyba znana nam metoda up/down wykończyć z poison arrowsów . Niestety zrulowanie go jest niemożliwe, mino mag musiałby wdepnąć we własne energy field(chyba że tak może zrobic - także jak coś to zwracam honor). Kolejną rzeczą byłby loot - istnieje możliwość że wypadnie nam Wand of Cosmic energy.
Tak samo również jakby istniała możliwość dostania sie do ghoula to zapewne Pan Sunrise posiadałby już dawno Scale Armor(które dosyć stosunkowo często wypada) jak i również life ring(a jak każdy z nas wiem jeszcze nikt nie powiedział że na rooku można mieć pierścien).
Podsumowując wynikałoby z tego że choćbym przekopał cały rook to i tak nie znajde wejścia.
Ten post niech nikogo niezniechęci(sam będe szukał odpowiedzi) ale napisałem go bo próbuje troche myśleć "realnie".
Stary Rencista jest offline   Odpowiedz z Cytatem