Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Doris
LOL.. Kto Ci powiedział, że ja na cyklopach trenie? Caly czas small stone, goblinki, rotwy i strzały. Jedynym atutem to posiadanie pacc. Poza tym, nie mam doświadczenia w treningu palladynem, dopiero zaczynam nim grać.
Może jestem dziwna.. ale jaki Ty jestes ze nie mieści Ci się w glowie, że ktoś gra prawie 2 lata i ma mimo wszystko trochę wiedzy? Nie będę się przechwalać co można zdobyć grając na początku, ci co mnie znają wiedzą doskonale jak potrafię sobie radzić. Teraz zdobyć pare k na eq wcale nie jest trudno a itemki tanie.. Najlepiej napisać do h-lev free items plx xD - działa na 100% zawsze daję.. ignore 
A wiesz ze na Tibii są miejsca gdzie respia sie same kamienie 2 x na zapis serwa? Pewnie nie wiesz  Gdzie? Tego Ci jednak nie powiem bo nadal trenie dista 
Pozdrawiam
PS.
Oryginalnie napisane przez Hoxiu
error85 postac fatalna ;p Ale gz mlvlu ;p Ja mam 40 lvl, prawie 15 mlvl, prawie 74 dista, prawie 55 shieldingu ;D
Wcale go nie wyśmiałeś, po prostu wszystkim daleś do zrozumienia ty masz PRAWIE .. przechwałki..
|
\
ojjj prosze cie, znasz tylko jedno takie miesce gdzie sie respia 2 kamienie? Ja widzialem sporo takich miejsc gdzie sie respia kamienie, np kilka kamieni są obok trolli na wschód, ze 2 są też w okolicach mintwalin ... Naprawde sporo jest takich miejsc. Tylko co z tego ze takie miejsce jest nie wiem, przelecisz cala mape znajzdiesz z 40 kamieni na jednym resecie i koniec, z tego zyjesz? z tego trenujesz? WĄTPIE ! Chciałas mi pokażać ze posiadasz większą wiedze niz ja. Bo posiadasz, skoro juz 2 postacie mialas na 100+lvlu to gz, mi sie tibia szybko nudzi i nie mam ochoty grac tak dlugo. 1 raz Tibie uruchomilem ze 2-3 lata temu.
Jak 100 kamieni starczy na około 20% dista, jak nie mniej ... No i nigdy nie mialem pacc, uwazam ze to strata pieniedzy. Nie chce być najlepszy, pacc daje wieksze mozliwosci ale wole za to 90 zl kupic sobie cos innego