Temat: Serwer Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
stary 06-05-2006, 12:45   #2630
Hoxiu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 09 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Doris
LOL.. Kto Ci powiedział, że ja na cyklopach trenie? Caly czas small stone, goblinki, rotwy i strzały. Jedynym atutem to posiadanie pacc. Poza tym, nie mam doświadczenia w treningu palladynem, dopiero zaczynam nim grać.
Może jestem dziwna.. ale jaki Ty jestes ze nie mieści Ci się w glowie, że ktoś gra prawie 2 lata i ma mimo wszystko trochę wiedzy? Nie będę się przechwalać co można zdobyć grając na początku, ci co mnie znają wiedzą doskonale jak potrafię sobie radzić. Teraz zdobyć pare k na eq wcale nie jest trudno a itemki tanie.. Najlepiej napisać do h-lev free items plx xD - działa na 100% zawsze daję.. ignore
A wiesz ze na Tibii są miejsca gdzie respia sie same kamienie 2 x na zapis serwa? Pewnie nie wiesz Gdzie? Tego Ci jednak nie powiem bo nadal trenie dista
Pozdrawiam

PS.
Oryginalnie napisane przez Hoxiu
error85 postac fatalna ;p Ale gz mlvlu ;p Ja mam 40 lvl, prawie 15 mlvl, prawie 74 dista, prawie 55 shieldingu ;D
Wcale go nie wyśmiałeś, po prostu wszystkim daleś do zrozumienia ty masz PRAWIE .. przechwałki..
\

ojjj prosze cie, znasz tylko jedno takie miesce gdzie sie respia 2 kamienie? Ja widzialem sporo takich miejsc gdzie sie respia kamienie, np kilka kamieni są obok trolli na wschód, ze 2 są też w okolicach mintwalin ... Naprawde sporo jest takich miejsc. Tylko co z tego ze takie miejsce jest nie wiem, przelecisz cala mape znajzdiesz z 40 kamieni na jednym resecie i koniec, z tego zyjesz? z tego trenujesz? WĄTPIE ! Chciałas mi pokażać ze posiadasz większą wiedze niz ja. Bo posiadasz, skoro juz 2 postacie mialas na 100+lvlu to gz, mi sie tibia szybko nudzi i nie mam ochoty grac tak dlugo. 1 raz Tibie uruchomilem ze 2-3 lata temu.
Jak 100 kamieni starczy na około 20% dista, jak nie mniej ... No i nigdy nie mialem pacc, uwazam ze to strata pieniedzy. Nie chce być najlepszy, pacc daje wieksze mozliwosci ale wole za to 90 zl kupic sobie cos innego

Ostatnio edytowany przez Hoxiu - 06-05-2006 o 12:47.
Hoxiu jest offline   Odpowiedz z Cytatem