Temat: Serwer Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
stary 06-05-2006, 12:50   #2631
Kufell
Użytkownik forum

Kufell's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski

Stan: Na emeryturze
Imię: Kufell
Profesja: Elite Knight
Gildia: BD
Świat: Harmonia
Poziom: 65
Skille: 76/77
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hoxiu
\

ojjj prosze cie, znasz tylko jedno takie miesce gdzie sie respia 2 kamienie? Ja widzialem sporo takich miejsc gdzie sie respia kamienie, np kilka kamieni są obok trolli na wschód, ze 2 są też w okolicach mintwalin ... Naprawde sporo jest takich miejsc. Tylko co z tego ze takie miejsce jest nie wiem, przelecisz cala mape znajzdiesz z 40 kamieni na jednym resecie i koniec, z tego zyjesz? z tego trenujesz? WĄTPIE ! Chciałas mi pokażać ze posiadasz większą wiedze niz ja. Bo posiadasz, skoro juz 2 postacie mialas na 100+lvlu to gz, mi sie tibia szybko nudzi i nie mam ochoty grac tak dlugo. 1 raz Tibie uruchomilem ze 2-3 lata temu.
Jak 100 kamieni starczy na około 20% dista, jak nie mniej ... No i nigdy nie mialem pacc, uwazam ze to strata pieniedzy. Nie chce być najlepszy, pacc daje wieksze mozliwosci ale wole za to 90 zl kupic sobie cos innego
Sorki mam pytanie .....
Skoro nie grasz w tibie to po co zabierasz tu glos <wiem ze kazdemu wolno bo to wolny kraj> Jak sie nie myle to Forum Tibia.pl i poruszane tu sa sprawy tibi<bez urazy to tylko pytanie>..

Ostatnio edytowany przez Kufell - 06-05-2006 o 13:02.
Kufell jest offline   Odpowiedz z Cytatem