06-05-2006, 12:50
|
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 12 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski
Stan: Na emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 65
Skille: 76/77
Poziom mag.: 6
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hoxiu
\
ojjj prosze cie, znasz tylko jedno takie miesce gdzie sie respia 2 kamienie? Ja widzialem sporo takich miejsc gdzie sie respia kamienie, np kilka kamieni są obok trolli na wschód, ze 2 są też w okolicach mintwalin ... Naprawde sporo jest takich miejsc. Tylko co z tego ze takie miejsce jest nie wiem, przelecisz cala mape znajzdiesz z 40 kamieni na jednym resecie i koniec, z tego zyjesz? z tego trenujesz? WĄTPIE ! Chciałas mi pokażać ze posiadasz większą wiedze niz ja. Bo posiadasz, skoro juz 2 postacie mialas na 100+lvlu to gz, mi sie tibia szybko nudzi i nie mam ochoty grac tak dlugo. 1 raz Tibie uruchomilem ze 2-3 lata temu.
Jak 100 kamieni starczy na około 20% dista, jak nie mniej ... No i nigdy nie mialem pacc, uwazam ze to strata pieniedzy. Nie chce być najlepszy, pacc daje wieksze mozliwosci ale wole za to 90 zl kupic sobie cos innego 
|
Sorki mam pytanie .....
Skoro nie grasz w tibie to po co zabierasz tu glos <wiem ze kazdemu wolno bo to wolny kraj> Jak sie nie myle to Forum Tibia.pl i poruszane tu sa sprawy tibi<bez urazy to tylko pytanie>.. 
Ostatnio edytowany przez Kufell - 06-05-2006 o 13:02.
|
|
|