Zobacz pojedynczy post
stary 06-05-2006, 13:55   #44
Madreth
Użytkownik Forum

Madreth's Avatar

Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław

Imię: Fraten
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Partyzanci
Świat: Titania
Domyślny

Lol, co wy tak patrzycie na lvl zacznijmy od tego, Trevor to byl stary char napoczatku Kyry dosyc ostro nim wymiatalem, ale po 3 tygodniach bylem Retired, jak byl retired mial on 38 lvl.
Trevor to nie byl moj jedyny char, zreszta skad mozesz wiedziec ile osob mnie bilo?
Co z tego ze frag jest na 2 najtach? O.o
Pvp tibijskie polega na dobrej druzynie a nie kazdy jebie sd kiedy mu sie podoba, albo najt biegnie w linie exevo mort hur.
Jezeli was interesuje mialem 84 rp na Trimerze, i 54 rp na Titani, natomiast jezeli pytacie sie o moje pvp hmmm, pokaze wam jakie fragi osiagnelismy w "TEAMIE".

Moothonost

May 03 2006, 07:18:03 CET Killed at Level 134 by Fociu and by Vastin Avarian
May 03 2006, 07:30:05 CET Killed at Level 133 by Avenis and by Xiry

Ten ms spadl 4 lvle w dol =p

Jest to jeden z ciekawszych fragow jakie osiagnelismy ostatniego czasu, jednak nie powinniscie oceniac ludzi po tym co maja wpisane na Tibia.pl iz nie kazdy czesto tutaj cos komentuje, a dla mnie taka akcja rzeczywiscie jest parodia

Moothonost nie padl na afku ani na zadnych z tych rzeczy, poprostu jego zdolnosc walczenia sorcem byla za dobra, i dal sie ztrapowac przez nasze m walle, co do tego fraga na moim sorcu to bilo mnie z 6 osob iz jestesmy hunted na kyrze, za to ze zabijalismy NG, a pozniej random pking. Zreszta takie 2 najty moga latwo trapa zrobic, wystarczy combo exori i melee i lezysz
Ale widac ze nie masz pojecia o programach typu Ventrillo, Teamspeak.

Ostatnio edytowany przez Madreth - 06-05-2006 o 14:09.
Madreth jest offline   Odpowiedz z Cytatem