Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hoxiu
\
ojjj prosze cie, znasz tylko jedno takie miesce gdzie sie respia 2 kamienie? Ja widzialem sporo takich miejsc gdzie sie respia kamienie, np kilka kamieni są obok trolli na wschód, ze 2 są też w okolicach mintwalin ... Naprawde sporo jest takich miejsc. Tylko co z tego ze takie miejsce jest nie wiem, przelecisz cala mape znajzdiesz z 40 kamieni na jednym resecie i koniec, z tego zyjesz? z tego trenujesz? WĄTPIE ! Chciałas mi pokażać ze posiadasz większą wiedze niz ja. Bo posiadasz, skoro juz 2 postacie mialas na 100+lvlu to gz, mi sie tibia szybko nudzi i nie mam ochoty grac tak dlugo. 1 raz Tibie uruchomilem ze 2-3 lata temu.
Jak 100 kamieni starczy na około 20% dista, jak nie mniej ... No i nigdy nie mialem pacc, uwazam ze to strata pieniedzy. Nie chce być najlepszy, pacc daje wieksze mozliwosci ale wole za to 90 zl kupic sobie cos innego 
|
wiesz co? kogo obchodzi co ty masz/mozesz miec/itp? mnie nie wiec moze zakoncz juz swoje przechwalki? nikogo tez nie obchodzi ile grasz i w jaki sposob. a juz najmniej kogokowliek w tym topicu obchodzi co zrobisz z 90zeta.
wiec radze zakonczyc dyskusje i podziekowac 
bo dowalanie sie do Doris moze sie okazac dla ciebie bledem zycia...
panu juz po prostu podziekujemy 
Oto ich zew, bym zajał wśród nich miejsce
w Valhalli, gdzie bohaterowie żyją wiecznie.
|