Temat: Serwer Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
stary 06-05-2006, 14:23   #2636
Error85
Użytkownik Forum

Error85's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2005

Stan: Na emeryturze
Error85 ma numer GG 3029169
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hoxiu
\

ojjj prosze cie, znasz tylko jedno takie miesce gdzie sie respia 2 kamienie? Ja widzialem sporo takich miejsc gdzie sie respia kamienie, np kilka kamieni są obok trolli na wschód, ze 2 są też w okolicach mintwalin ... Naprawde sporo jest takich miejsc. Tylko co z tego ze takie miejsce jest nie wiem, przelecisz cala mape znajzdiesz z 40 kamieni na jednym resecie i koniec, z tego zyjesz? z tego trenujesz? WĄTPIE ! Chciałas mi pokażać ze posiadasz większą wiedze niz ja. Bo posiadasz, skoro juz 2 postacie mialas na 100+lvlu to gz, mi sie tibia szybko nudzi i nie mam ochoty grac tak dlugo. 1 raz Tibie uruchomilem ze 2-3 lata temu.
Jak 100 kamieni starczy na około 20% dista, jak nie mniej ... No i nigdy nie mialem pacc, uwazam ze to strata pieniedzy. Nie chce być najlepszy, pacc daje wieksze mozliwosci ale wole za to 90 zl kupic sobie cos innego
wiesz co? kogo obchodzi co ty masz/mozesz miec/itp? mnie nie wiec moze zakoncz juz swoje przechwalki? nikogo tez nie obchodzi ile grasz i w jaki sposob. a juz najmniej kogokowliek w tym topicu obchodzi co zrobisz z 90zeta.
wiec radze zakonczyc dyskusje i podziekowac
bo dowalanie sie do Doris moze sie okazac dla ciebie bledem zycia...
panu juz po prostu podziekujemy
Oto ich zew, bym zajał wśród nich miejsce
w Valhalli, gdzie bohaterowie żyją wiecznie.
Error85 jest offline   Odpowiedz z Cytatem