Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lotarkilla
Tak cwany jesteś tak popularny i potęzny iż marzeniem każdego gracza na thori jest lizanie ci dupska.Dzieci w listach do mikołaja wymieniają te marzenie jako pierwsze na ich spisie wymarzonych prezentów.Tak zabijasz same h lvle,cóż dodajesz jeszcze filmy jak wspaniałem i trudne boje z tymi 50\60\70 lvlami stoczyłes(Little princessa?).I obawiam sie że to ci pisze ja , oraz Koszyk najprawdopodobniej nie masz w dupie ponieważ ciągle próbójesz coś odpowiedzieć , ale twoja mizerna znajomość ojczystego języka skrupulatnie ci to utrudnia.Nie powinienem siedzieć na forum dlatego że?Może dlatego iż w przeciwieństwie do Ciebie opisuje fakty .A uwierz mi że Lotarkilla zabijałem nieco wyższe lvle niż 30ste.Lecz zabijanie nie jest czymś z czego człowiek powinien być dumny, szczególnie gdy zabija sie słabszych od siebie.
Każdy twój kolejny post robi z Ciebie większego idiote.Czy jest gdzieś granica ?Obawiam sie że nie.
|
heheh ale ty jestes profesorek zamaist lotarkilla powiniens miec nick Profesorkilla buahahah myslisz ze to ze znasz lepeij jezyk poslki ( ortografie itd ) to jestes mocniejszy toc ty jestes i w tibi i na rl kapec jak H.u.j wiedz zamknij dupe i idz do swoich przydupskow