Temat: WaR
Zobacz pojedynczy post
stary 06-05-2006, 16:33   #159
dwafmen
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 03 2006
Lokacja: Reda

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 85
Poziom mag.: 57
Domyślny

Jak dla mnie wygra najlepszy ;p (dyktator) ceny spadaja wojna jak zawsze...
zobacze kto wygra i bede po stronie wygranych (albo nie) narazie mam rs i siedze przed domkiem a na forum jak zwykle wszystko wyolbrzymiacie co w tym fascynujacego zbiera sie grupa zabija jednego kolesia on pada dostaje szalu (w najgorszym przypadku padaczka) jak dla mnie to ci ludzie nie sa tak konkretnie cioty itp itd... zreszta jak mozna dostawac w szkole jak sie do niej wogole nie chodzi 0.o przewaznie sa to ludzie zapatrzeni w monitor jak taki podejdzie do ciebie i hunted 4ever to czekam jakis czas gadam z gosciem on o mnie zapomina inni tez po jakims czasie ja cos do niego pisze i zostajemy friend (no chyba ze cos mu w glowie zaswita i mam od nowa hunted =/ ) na xerenie mam zamiar sobie pograc w miare spokojnie niechce mi sie od nowa bic lvl grac w kilku ownerow a potem padac za nic albo nie daj boze hack 0.o (nie zdazylo sie jeszcze fjufju... ) z czasem lvl sam wskoczy m lvl tez a high lvle przestana grac potem znowu zaczna potem znowu przestaja a na koniec dostaja bana za sprzedawanie itemow na allegro albo cos jeszcze bardziej niemadrego jak narazie banda nevbie pakuje sie na server i wola plz free items albo high lvl po polskiemu dawajcie itemy bo ded 0.o ostatnio gadam sobie z gosciem idizemy expic bo soul sie skonczyl i tylko widze czerwone napisy 50,4,60,1,itp... potem sie go pytam czy go p*****o a on mowi ze nie mam wjecej cuiekac bo i tak padne (jak mnie bije to czemu nie mam uciekac?) i tak to wyglada ta cala wojna to nic innego jak kolejny przejaw ludzkiej glupoty gildia vs gildia , polacy vs reszta swiata... polacy vp polacy reszta swiata vs reszta... co do wojny to...
dwafmen jest offline   Odpowiedz z Cytatem