Zobacz pojedynczy post
stary 06-05-2006, 17:44   #341
Okrutny
Użytkownik Forum

Okrutny's Avatar

Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Gorzów Wielkopolski

Okrutny ma numer GG 2232732 Okrutny ma login Tlenu orbes@o2.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grim Rider
Ja mam paladyna i odradzamci ta profesje. Zeby nim grac trzeba bardzo duzo kasy na speary, a sam trening to katorga. Jesli jednak masz juz dobre skill to gra daje duzo przyjemnosci. Jest jeszcze jednak jeszcze jeden wielki minus - kilk, lag i odrazu dead.
I stracisz ten plate armor i 3 bp strzał. Bo paladynem nie musisz mieć dobrego uzbronienia. A lv i skill? Jak jesteś maniakiem to bedziesz płakał po lv i skillu (tyle czasu go robiłem ) a jak normalnym graczem to olejesz to i grasz dalej.

Z mojego punktu widzenia, Paladyn jest cały czas dobry, a knight im wiekszy lv tym milej sie gra (z początku to katorga). Knightem na malych skillach bedziesz bił foty 4ever, a skill idą bardzo powoli, paladynem mozna wyskilowac podczas expienia i tyle... Ale potem knight ma lepiej, bo o ile paladynem caly czas uciekasz i potme ci ktos (knight) podpie*dala loota, to knightem na h lv jestes jak taran.... poprostu całkiem spokojan gra...
Ps. Nie radze grac paladynem jesli sie nie umie uhać w ruchu : P
11:03 Ghart: no to najlepiej przebywac jak najdalej od lagow
11:04 Okrutny: wiesz z co to jest lag?
11:04 Ghart: no potwor pisali w poradniku ale jaki to nie wiem
Gram dla przyjemności - play 4fun. Tibia to tylko gra.
Okrutny jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.