Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tigra Szczodre
Wiesz nie zgodze sie z Tobą, Mathiu to moj kolega z rl i siedzialem przy nim jak robiliscie ten Quest i jakos nie czulem żeby narobił w gacie, wiec nie pier... bo ani troche nie byl wydygany -.- a co do lootu gdyby wypadlo cos dobrego i mialbys szanse zabrac napewno bys wzial
|
Dziwne, bo wszyscy, którzy byli na sealach mogą potwierdzić, źe Mathiu był tam looterem, nawet Dritia, która przez to miała zrezygnować. Warlocki bloczyliśmy w 5 osób, więc dlaczego on kradł z nich loot? Nie moglibyśmy się podzielić ?!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Meril 9
siedziałem koło Mathia jak wykonywał quest niebył wydygany jak ty to opisujesz i nie podawaj sie za takiego macho bo nim niejesteś :
po 1 po h..... szłeś z nimi jak mogłeś czekac przy wejsciu do królowej
po 2 ja tam widziałem 5 blokerów na WRL a nie tylko ciebie i przeważnie lały mathia
po 3 każdy biegał za lootem jakbyś tego niezauwazył, to że Mathiu wział blue robe a ty skaczesz z zazdrości jak mały gówniarz i niemożesz sie z tym pogodzic to twój problem
po 4 na finał rooom wymyśliłeś super taktykę ze Tiades musiał paść, masz pacc a ani razu nieużyleś exety by go uratowac a mówiłeś że to zrobisz
po 5 niepłacz więcej ze jesteś gorszy bo widocznie tak ma byc Meril Furakine , Mathiu Knihgt Rox Stonek = Lol
|
Specjalnie dla Ciebie włączyłem filmik i wyłapałem momenty, które są najciekawsze.
Exeta Res, o która Ci się rozchodzi -.-

&

&
Kto jako pierwszy uciekł po nagrody? \/
Przed questem było ustalone: "Stonek i Tiades bloczą Banshee"
Więc po co nijaki Mathiu się chociażby zbliżał do Dead Banshee ?!
I tak wszyscy, którzy byli na queście potwierdzą moją wypowiedź, więc możeci dać sobie spokój. Pozdro !
Loot pic Fire Axe Quest

Thx for Stolar :*
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Meril 9
on poszedl tylko lot zbierac a to ze mu sie nieudało to jego peh....Nie Noob-ujcie sie tak jak stonek
|
Zobacz na filmiku ile mam lootu z seali i później się odzywaj -.-