Zobacz pojedynczy post
stary 06-05-2006, 17:57   #31
MaveriC
Użytkownik Forum

MaveriC's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Suna Gakure

Stan: Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Yakuza
Świat: BERYLKA
Poziom: 15
Skille: 19/24
MaveriC ma numer GG 3334300
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michaluza
Ale z was to idioci wiecie co powinna powstac nie lista polskich rookstayerow tylko lamusów, idiotow i noobów na czele z Hybrydą, tym smiesznym Jordanem, Mavericem (chciaz ten czasmi napisze do rzeczy ... )
czuje sie zaszczycony panie noob

Cytuj:
... Jestescie tacy glupi ze szkoda kliknięc na klawierce !!!
co to klawierka

Cytuj:
tylko krytykujecie i naskkujeci lamy z was i czego sie czepiacie tego stonogi on chciaz cos robi a nie jak wy glupie lamy tylko krytykuje
Jak ktos zaklada glupi temat...to naskakujemy i sie czepiamy..ze zajmujecie miejsce na forum

Cytuj:
Admin poweinie zamknąc ten temat bo te lamy beda tylko glupoty pisac... moze raczej poweinien ich wszystkich zbanowac to bylo by lepsze ale szkoda ze tak nie bedzie oni nadaja sie tylko do ....no comment!!!
hmmm nierozumiem....ty takze jestes w tym temacie..panie lamo....
i tobie za glupie tematy tesh sie nalezy

Teraz next

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez styku
jak Cię to nie obchodzi to po jasną cholere się wypowiadasz? :/

kilka = 3+
naprawdę nie masz się czym chwalić... >.>
3+.....zeby zrobic 9 lvl??? to ty naprawde noob jestes......rooka przechodzi sie ..w okolo ...2+ godzin a 9 lvl to nie tak duzo...rekordzisci przechodza rooka w 1+ radze zaznajomic sie z forum

next

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dallheim
Taaak??? No to prosze bardzo jescze dziś odpowiedz na pytania:
1.Wymień dwóch członków rodziny Obiego.
2.Dlaczego Obi jest na rooko?
3.Kto na rooko sprzedaje lf?

Jeśli odpowiesz na 3 - znaczy że jesteś porządnym rookslayerem. Jeśli nie - sam wiesz. Aha ja niemówiłem że ktoś tu jest noobem! Tylko mówiłem że ktoś był kiedyś newbie. Newbie nie równa się noob.
Wez wyjdz z tym twoim porombanym Quizem....co to ma za znaczenie ....Rookstayer to ktos kto zo staje na rooku nie koniecznie...zeby odpowiadac na jego zagadki...rotfl....jestem porzadnym rookstayerem..bo
Nauczylem sie trapowac... i znam dobre miejsca na exp....i wszystkie questy dostepne na rooku..
a co do rookslayera....to N/C

next?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dallheim
Taaak. Weźmy naprzykład takie głupstwo jak język beho. Kto wie może to kluczdo jakiś 20% tibi? Weźmy cokolwiek dziwnego na rooko lub na mainie jestem pewien że nie znasz jakiś 70% Tibi. A więc nie wciskaj ludziom kitów!
WYJDZ Z TEGO FORUM! BRACIE STONOGI! ALBO ZASZYJ SIE RAZEM Z NIM W JEGO TEMACIE I NIE WYCHODZ Z TAMTAD!

To tyle bo nie mam sily..

p0zdro
MaveriC jest offline