Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lady'Dex
Nastepny uzalezniony ... czlowieczku ile masz lat ? zachowuejsz sie jak 13..ba jak 10 latek -.-'
chcialbym sie z takim kims jak Ty spotkac na rl ;P Ciekawe jak wy wogole mowicie bo jo Tyf bylem ózalerzniony 
|
Po 1. Masz coś do 13 latków? Czyli dla ciebie osoba która urodziła się wcześniej niż ty ma mniejsze możliwości rozwoju? Nie może normalnie funkcjonować z osobami starszymi??? Może jesczze powiesz że masz zastrzeżenia do płuci przeciwnej? Trudno mi to skomentować .
Po 2. Zdanie rozpoczyna się z DUŻEJ LITERY (np. B, D, G, a nie b, d, g) inteligent się znalazł
Po 3.
W ogóle pokrako języka polskiego
Po 4. Nie odpowiada ci gwara jednego regionu Polski? Nie wyśmiewaj się ze swojego języka
Po 5. Chciałbyś się ze mną spotkać? Wybacz ale jestem (według Ciebie)
JEDYNIE 13 latkiem. Nie mogę funkcjonować w społeczeństwie, ponieważ mam zbyt mały rozrost mózgu.
Podsumowując:
Nie szpanuj tym, że z kolegą wymyśliliście sobie że przestaniecie grać w tibie i próbujecie przeciągnąć innych na swoją (ciemną) strone (mocy). Przyznaj się że po cichu grasz w tibie. Tak jak z fajami pod stół i pomykasz.
Taki duży a i tak nie potrafi używać swoich znikomych śladów inteligencji . Daj inym wolną wolę!!!