Temat: Dosyć PA
Zobacz pojedynczy post
stary 06-05-2006, 20:30   #108
Cichy Ziomek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2006

Stan: Na emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
Poziom: 40
Skille: -/-
Poziom mag.: 45
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grubasek
Oj Cichy, widze że padłeś przez Vinchenzo, ładnie, ładnie, chyba sobie naskrobałeś bo za nic to Vini na nikogo nie poluje Ja ci radze napisać do Vinchenza na temat paymentu, wiesz z 30k napewno mu wystarczy aby zostawić cię w spokoju, aha... jeszcze 20k dla Nego za strate cennego czasu przy użeranie się z tobą i możesz biegać spokojnie po świecie Arcania
ja nie gram Cichym Ziomkiem od ponad miesiąca - sprzedałem go. Byłem providerem Vina, a on był moim pro i nie mam pojecia jak to sie stało, że Cichy Ziomek przez jakiś czas był hunted właśnie przez Vina i Nego. :| Dziś sie dowiedziałem, że juz nie jest

Pozdro Thomasi (szkoda ze jestes za legia :/ ale widzew nie dlugo wchodzi do ekstraklasy to wiesz ^^ ) no i tyle. Wspolczuje ci hunta za nic tez pare razy tak mialem i paru moich kumpli.

Ahh kiedys tez mialem hunta za to ze zalozylem gildie "Czerwona Armia Widzew" ale h*uj tam. Po jakims czasie znowu zrobilem (nieco silniejnieszą już) to nikt sie nie czepiał.
Aż do czasu kiedy jakis gupi noob z mojej guild podpad jakiemus kolesiowi z Affairs mala gildia ale same hlvl do**uwielbiam jeść bananyali nam mocno ja w sumie tylko raz padlem przez totalna glupote bo tak oduwielbiam jeść bananyalem ze ch**uj Z tego co wiem to teraz osoby z Affairs połączyli sie z kims tam i powstawała guild Ruthless Legend. Po pewnym czasie pogodzilem sie z kolesiami z Affairs, wzieli mnie do gildi Rutless Legend ale okazalo sie ze bylem frajerem bo niby na zebraniu gildi przy gh strapowali mnie i 20 osob sie na mnie rzucilo no i odrazu mnie wyj**ebali i sie wku**rwilem mowie h*uj nie gram no i tak sobie narazie odpoczywam...