Temat: Serwer SS'y z Astery
Zobacz pojedynczy post
stary 06-05-2006, 20:57   #1246
Kagonesti
Użytkownik Forum

Kagonesti's Avatar

Data dołączenia: 03 05 2005

Imię: Kagonesti
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Astera
Domyślny test server :>

hehe w koncu sie doczekalem :>

jedne z wielu fragow .. ten udalo mi sie udekomentowac ... najlepszy to byl chyba 145 lvl sorc - ja zadalem ostateczny cios ludzi go bijacych bylo zancznie wiecej :>

sciagalismy jakiegos knighta ~~140 lvl z czacha :> i zrobili trapa na nas z kolegami ...
bronilismy sie dzielnie ... selen zwial na koniec oczywiscie jak juz sprawa byla przegrana

tutaj mne juz trapneli
w tym czasie mialem 2 bugi - innymi slowy kicki i proby logniecia zajely z minute, dzieki pomocy gebby i bevana przezylem

juz mialem naladowana mane na ue koles byl zolty i mi combo walneli 2 exori ... ja nieuwaznie nie patrzylem na hp tylko chlalem manaski - widocznie gebba/bevan nie zdazyli mnie uhnac . A tak blisko bylo tych moich ue

no po zgonie pojawilem sie w ankh wzialem kaske i bug ktos mnie zaciupal...coz
wiec postanowilem zrobic duelka z Selenem

juz skonczyly mi sie supplies :> dokladniej manaski i uh-y :> i sie przylaczyli jacys "koledzy" co chcieli nas pknac selen zlapal buga :>... "kolega ten co mnie ponoc zabil (bug - death nr2) tez ...

149 lvl sorc ... heh mial mana shielda cala mane mu zjadlem .. ale jak juz na hp jechalem sie ocknal i zwial :> potem ja zwiewalem przed jego kolegami selen mnie uratowal jak juz doszed do siebie :>
no i na koniec ue test :>

Ostatnio edytowany przez Kagonesti - 06-05-2006 o 21:03.
Kagonesti jest offline   Odpowiedz z Cytatem