Jest dużo błędów =/ . Napisałeś, że na niektórych potworach się trenuje. To się cholernie nie opłaca. Train u palków tylko z ludźmi.
Cytuj:
Skielety:dosyć słaby exp i cieki loot chyba że trafisz na viking helmet (66gp)ogólnie dobry dla 10lvl-owców
|
To można lać po wyjściu z maina. Na Rooku bije się szkielety od 4 lvla.
Cytuj:
Valkirie i amazonki: 13lvl ze strzałami. Można zdobyć niezły exp i p-armor
|
Na amazon camp chodzi się o wiele wcześniej i bije się z spearami, bo się nie opłaca marnować strzał.
Cytuj:
Dwarfy:Na nich tak jak na minosach dobre exp i dobry dochód
|
Dobry dochód? Hmmm... może dla mniejszego lvla.
Cytuj:
Dragi: od 30lvl i dobrego eq można z blokerem iść exp super a loot jak się dobry trafi to raj dla kieszeni. A pozatym to cholerne bydle ciężko je ubić bez bloka.
|
Mój brat i mój kumpel na takim lvlu solują dragi przy skillach 70 dista. Nawet wcześniej solowali przy mniejszych skillach. Wydaję mi się, że 65 dista wystarcza. No, ale tylko jak sie ma UH.
Cytuj:
GS olecam od 45+lvl i b.dobrego eq dobry loot (jak się trafi to zaj...) i super exp.(Ja pisze jak byś chciał go na solo brać no dobra może z tym 45lvl troche przesadziłem )
|

LoL Giant spidera można nawet bić od 22 lvla z boltami ze skillami 60 dista (troche bedzie się z nim biegać, ale się ubije) no można troche lepsze skille, aby się bolty nie marnowały tak szybko.
To na tyle. Poradnik nie za dobry.