Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zala Milis
w sumie to nic nie pomogles. jak by na przyklad wyszedl na swiat gdzie nie masz kolegow innego chara a swiat jest non-pvp to bys sie zes**l. i po co speary? kamyki przy dobrym discie tem moga byc a i lzejsze sa, no tak tylko jak kupic kamyki, lepiej wydac 30k na speary i trenic po 17h (i powiesz jeszcze ze nie jestes nalogowcem ¬¬ a ty robisz cos poza tibia? bo 24-17=7 czyli akurat na sen) ogolnie bieda.
|
50% to co drugi spear, 10% to co 10 spear, 14% to co 9 spear, ale to jest jak lotto, może to i być co setny
Ten koleś napisał, ze świat non-pvp. Użytkowniku, czytaj uważnie. Speary po to, bo są 5x tańsze, chociaż co racja to racja, kamienie dużo mniej ważą. Nie trzeba trenić 17h odrazu. Ja (chociaż sam treniłem tlyko do 40) wiem, że bierzesz sobie 100 kamieni, idziesz na respaw 3-4 rotó na zadupiu, i podnosisz kamienie jak zabijesz rota-100 wyleci. Nikt ci nie każe kazdego kamienia podnosic. A dlatego zadupie, bo czesto jakis noob nie tylko zabija rota, ale i kradnie kamienie : P A teraz prote obliczenie matematyczne. 100kamieni, atak co 2 sekundy = 200 sekund = 3 minuty 20 sekund. Czyli raz na te trzy i pół minuty podnosisz kamienie. Wielki mi wysiłek, przy skillowaniu najlepiej robić lekcje