Temat
:
Czy Tibia jest najlepsza gra RPG??
Zobacz pojedynczy post
09-07-2004, 13:57
#
65
PiXik
Zbanowany
Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik
Imię:
Sir Pix
Profesja: Royal Paladin
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Matheous
Aaach dzwiedz ten twoj koronny argument... I co z tego ze mam 13 lat? BG2 jest 100 razy bardziej dorosle od Fallouta...
Poza tym, przekrecasz sens mojej wypowiedzi-kzady lubi, gdy na sesjach sa zarty...Mi chodzi o sesje, gdziue caly klimat OPIERA sie na zartach...Z tym to juz jest cos nie tak.
Co do tego linka to juz mowilem-widzialem tu chyba 2-3 osoby ktore mialy tego linka i ani ich nie zbanowali z KoC ani nie dostali <cut> w podpisie.
BG ma jedno z fajniejszych tlumaczen...Mowie o BG2 bo w BG troche martwo brzmial dubbing niektorych postaci
W dwojce zdarzaja sie literowki, ale poza tym tlumaczenie jest swietne. W jedynce to mi sie podobalo, ze Whatever przetlumaczyli na Cokolwiek i czasem takie bezsense wychodzily
Ale to juz offtop sie robi...
Co do IWD-ale moj kolega gra, czytalem recenzje, streszczenie fabuly i widzialem ta gre... W diablo fabula jest taka jak w Mortal Kombat-ze jak gdzies czytam(w jakiejs gazecie) jaka tam jest fabula to ja sie dziwie skad oni to wzieli bo w grze tego nie ma
Ale dobra, co do IWD to sie zamknac musze
Co do mojej opinii o twoich doswiadczeniach z BG-zaluje ze pozostawiasz to bez komentarza
Bo jestem ciekaw twojego komentarza do tego...No powiedz chociaz na PW
@pawelek-post nabity, co? No wiec hack&slash to dla jednych gatunek RPGa a dla innych gra akcji
Wystarczy ci taka odpowiedz? Ale ze Tibia nie jest gra RPG(bo tego dotyczy topic) to sie kazdy zgodzi
To jest mmorpg...ale co bede powtarzal wypowiedzi innych...
No i dzięki stary chodziło mi o to żeby ktoś powiedział że gra diablo2 to gra rpg i miałem racje jak zawsze jk plx
PiXik
Wyślij prywatną wiadomość do PiXik
Znajdź posty użytkownika PiXik